Zizan kongsi video gadis viral ini buat rakan selebriti juga ‘restu’

Zizan kongsi video gadis viral ini buat rakan selebriti juga ‘restu’

Perwatakan Zizan Razak yang kelakar dan juga serba boleh dalam industri hiburan tanah air menjadikan namanya sebagai anak seni selalu mendapat perhatian.

Walau bagaimanapun, dalam usianya yang kini mencecah 37 tahun dia turut tidak terlepas daripada soalan mengenai kahwin dan ramai peminat juga mendoakan untuk dirinya.

Pun begitu, peminat Zizan Razak ini telah viral sejak kebelakangan ini kerana meminati pelakon Polis Evo itu yang mana videonya mengenai persoalan sebab Zizan Razak yang belum kahwin lagi.

IMG_20210802_093247

Video terbabit bagaimanapun memaparkan seorang gadis yang disapa angah mengenai sebab itu namun kemanisan dia yang mengatakan Zizan Razak menunggu dirinya.

Lalu video itu membuatkan ramai tertarik dan mengharapkan Zizan Razak perasan mengenai gadis berkenaan dan ternyata ia sampai ke pengetahuan pelakon popular itu dan memuat naik semula di ruangan media sosial peribadinya.

“Harini ada jawapan kenapa Zizan tak kahwin lagi… apa kata anda??,” tulisnya pula diruangan kapsyen.

 

Menjengah ke ruangan komen selepas video itu di memuat naik melalui Instagram, Zizan Razak mendapat ribuan komen ramai yang mana rakan selebriti juga turut restu.

“Yeah kami semua restu”

Zizan RazakZizan

“Jodoh…”

IMG_20210802_093347

“Maniz Zan muka dia. Nampak elok orangnya. P la Zan try…”

IMG_20210802_093358