Video lucah mirip pelakon cilik tersebar, ‘dia budak lagi kot, macam tak percaya’

Video lucah mirip pelakon cilik tersebar, ‘dia budak lagi kot, macam tak percaya’

Laman media sosial menjadi kecoh sejak semalam apabila tular video lucah yang dikatakan mirip seorang pelakon kanak-kanak lelaki tempatan. Bukan itu sahaja, nama pelakon berusia 12 tahun ini juga telah trending di Twitter dan mendapat pelbagai respon daripada netizen.

Video mirip pelakon kanak-kanak tersebar

Penularan video berdurasi 2 minit itu memaparkan seorang kanak-kanak lelaki berada di dalam sebuah bilik tidur dan sedang berdiri di hadapan cermin sambil melakukan aksi kurang senonoh. Aksi tersebut dipercayai dirakam sendiri oleh tuan badan menggunakan telefon pintar miliknya.

Meskipun wajahnya tidak dapat dilihat dengan jelas disebabkan kualiti rakaman yang agak kabur, namun ada netizen mendakwa individu tersebut merupakan pelakon kanak-kanak terbabit. Namun ada yang seakan tidak percaya dengan khabar angin tersebut.

Susulan daripada itu, satu akaun TikTok yang dipercayai milik pelakon kanak-kanak itu telah tampil memberi respon berhubung isu tular yang membabitkan dirinya. Menerusi perkongsian tersebut, individu yang mengaku dirinya pelakon kanak-kanak terbabit menafikan dirinya dalam rakaman tersebut malah dia yakin ada pihak yang cuba menjatuhkannya.

Jangan mudah percaya, Allah, macam-macam cara untuk jatuhkan orang ek? Saya tak akan maafkan kepada yang menyebarkan fitnah ke atas diri saya.

Korang ni jangan mudah sangat percaya dengan media sosial ni ya. Zaman sekarang ni macam-macam cara orang nak jatuhkan kita. Dosa fitnah lebih besar dari membunuh tau. Sebelum nak komen tu fikir-fikir dulu.

Respon netizen

Sumber: TikTok, Twitter