Tiru suara selebriti2 Malaysia nyanyi lagu Squid Game, ramai terhibur dengannya

Tiru suara selebriti2 Malaysia nyanyi lagu Squid Game, ramai terhibur dengannya

Buat yang masih ingat dengan jejaka bernama Amsyar Lee ini pasti sangat kenal dengan bakatnya yang boleh meniru suara penyanyi-penyanyi Malaysia.

Bakat lelaki ini sering viral dan mengundang ramai terhibur gara-garanya yang begitu kreatif dalam meniru suara penyanyi-penyanyi Malaysia seperti Datuk Seri Siti Nurhaliza, Ning Baizura, Dayang Nurfaizah dan ramai lagi.

Boleh dikatakan bakatnya itu sangat mengejutkan wargamaya kerana selain lelaki ini membuatkan ramai terhibur, suara yang ditiru itu sangat menjadi.

Walau bagaimanapun Amsyar Lee juga mengikuti trend terkini mengenai drama Squid Game dengan menghiburkan wargamaya menggunakan bakatnya itu dimana dia menyanyikan lagu dalam permainan awal drama tersebut.

Lelaki

Permainan yang digelar ‘Green Light, Red Light,’ itu bagaimanapun hanya sebaris kata iaitu judul bagi permainan namun dengan bakatnya itu dia menyanyikan sama persis seperti beberapa penyanyi terkenal tanah air.

@amsyar_leee

Jangan lupa follow ig amsyar_leee!

♬ original sound – Amsyarleee🌙 – Amsyarleee🌙

Video yang di muat naik menerusi TikTok itu mengundang begitu ramai tidak dapat menahan ketawa mereka dan dalam pada masa yang sama berdekah melihat akhir video yang sempat diselitkan dengan lucu oleh Amsyar Lee.

“Hahaha tak masalahnya sekarang asal semua sama. Tak boleh la camni. Hahaha”

Lelaki

“Part Lizzy just win hahaha”

IMG_20211001_084922

“Hahaha memang jadi wehh!!!”

IMG_20211001_085810_1