“Terima kasih jaga kami daddy.” -Ucapan dari anak-anak tiri Issey buat ramai sebak

“Terima kasih jaga kami daddy.” -Ucapan dari anak-anak tiri Issey buat ramai sebak

Nama pelakon dan juga penyampai radio, Issey Fazlisham rasanya tidak perlu diperkenalkan lagi. Baru-baru ini, Issey telah menyambut ulang tahun kelahiran yang ke-34 bersama isteri dan anak-anak di rumah sahaja.

Sambut hari lahir di balkoni rumah je

Walau bagaimanapun, menerusi perkongsiannya di Instagram, dapat dilihat yang masing-masing gembira meraikan hari isitmewa selebriti berkenaan di balkoni rumah mereka walaupun dalam suasana ‘lockdown’.

 

Ucapan dari anak2 dan isteri

Namun begitu, muat naik terbaru Issey yang menunjukan video ‘perjalanan’ isteri dan anak-anak melakukan kejutan hari lahir untuknya membuatkan pelakon itu berasa sebak.

Paling mencuri tumpuan sudah tentu ucapan hari lahir daripada anak-anak dari isterinya, Aimi Jamel  yang dirakam dan dipertontonkan kepada bapa mereka yang dipanggil ‘daddy’.

 

 

Sayang daddy, terima kasih daddy

Dalam ucapan tersebut, Aimi mendoakan agar suaminya terus diberi kebahagian dan kehidupan yang lebih baik pada masa akan datang. Mereka juga tidak sabar menanti ‘orang baru’ dalam keluarga mereka tidak lama lagi.

Pastinya ucapan yang dibuat oleh anak-anak paling menyentuh hati kerana mereka semua memaklumkan sangat berterima kasih serta menyayanyi daddy kerana terlalu baik dengan mereka.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, video yang dimuat naik itu telah pun mendapat 100 ribu lebih tontonan walaupun tidak sampai sehari ia di posting oleh Issey.

Ramai pun sebak jugak

Rata-rata warganet mengakui berasa terharu mendengar ucapan tulus isteri dan anak-anak selebriti kelahiran Kelantan itu.

Mereka juga turut mengucapkan selamat hari lahir buat Issey dan mendoakan dia dimurahkan rezeki serta bahagia bersama ahli keluarganya.

Tersentuh pula dengar ucapan tu

 

Semoga kalian semua bahagia

 

Semoga Issey jadi bapa yang baik

 

Untuk makluman, Issey Fazlisham atau nama sebenarnya Fazlisham bin Mat Hussin telah berkahwin dengan Aimi Jamel pada 21 Disember 2019.

Issey yang pada ketika itu bergelar duda telah menikahi rakan sekolahnya yang juga ibu tunggal mempunyai tiga orang anak. Kini, mereka dilihat bahagia bersama dan sedang menanti kelahiran bayi mereka yang dijangka lahir tidak lama lagi.

Sumber: Instagram Issey Fazlisham