“Terharu kalau ada boss macam ni”-Hafiz Mahamad dipuji warganet

“Terharu kalau ada boss macam ni”-Hafiz Mahamad dipuji warganet

Usahawan dan personaliti media sosial, Hafiz Mahamad dan isterinya, Syafiqah Aina boleh dikatakan tidak asing lagi buat pengguna media sosial. Perkembangan mereka juga sering diikuti oleh ramai, mana tidaknya, humble dan selalu menolong sesiapa sahaja.

IMG_20220224_121316

Malah Hafiz Mahamad juga dijadikan contoh yang baik buat warganet. Lihat sahajalah telatahnya yang sebelum ini, cukup suka membantu orang ramai.

Dalam pada itu, sikap Hafiz Mahamad terhadap pekerja-pekerjanya juga turut tidak terkecuali daripada berterusan menjadi perhatian sekali gus dijadikan inspirasi buat peminat dan pengikutnya di media sosial.

Terbaharu, sekali lagi Hafiz Mahamad dipuji ramai kerana sikap humble dirinya sebagai seorang majikan. Dalam perkongsian yang dimuat naik ini di TikTok, dia ingin halau seorang pekerjanya.

Namun begitu, Hafiz Mahamad menghalau pekerjanya itu hanyalah demi untuk dia menyambut ulang tahun kelahirannya bersama insan tersayang.

@hafizmahamad

Saya halau staff saya, harap dia happy ❤️

♬ Tujh Mein Rab Dikhta Hai – Shahrukh Khan

Selain itu, sempat juga Hafiz Mahamad menyediakan hadiah istimewa buat pekerjanya itu dan mengharapkan agar dia gembira. Tindakan Hafiz Mahamad itu bagaimanapun dipuji ramai menerusi ruangan komen.

“Terharu kalau ada bos macam ni, terbaik cara bos dia menghargai…”

Hafiz

“Bestnya dapat majikan macam ni…”

IMG_20220224_114345Hafiz

“Bestnya dapat bos yang jenis memahami macam ni”

IMG_20220224_114415