Tempelak bos MYDIN menari di TikTok, tweet Azwan Ali di balas siap bagi cermin

Tempelak bos MYDIN menari di TikTok, tweet Azwan Ali di balas siap bagi cermin

Ahad lalu, kecoh di media sosial mengenai berita kebakaran gedung perniagaan tekstil Jakel cawangan Shah Alam di Seksyen 7 sehingga menarik perhatian pengacara sensasi,ย Azwan Ali mengeluarkan ciapanย berhubung isu tersebut.

Azwan Ali tempelak Pengarah Urusan MYDIN menari di TikTok

Namun, apa yang menarik perhatian adalah Azwan Ali atau mesra disapaย Diva AAย dilihat menegur cara pemasaran sebuah gedung perniagaan MYDIN sehingga menarik perhatian ramai.

Bagi yang mengikuti akaun rasmi TikTok MYDIN, pasti tahu mereka sememangnya aktif memuatnaik video hiburan disamping mempromosikan perniagaan mereka kepada pelanggan

@mydinmalaysia

Selamat menyambut Tahun Baru 2023! #AmeerMydin

โ™ฌ original sound – Mydin Malaysia – Mydin Malaysia

Malangnya, pengacara berusia 56 tahun itu โ€˜tempelakโ€™ dengan berkongsi tangkap layar sedutan videoย Pengarah Urusanย  MYDIN, Datuk Wira (Dr.) Haji Ameer Ali Mydinย ย sedang menari di laman TikTok.

โ€œJakel tuhan dah tunjuk! Yang kau? Dah tua sendu masih menggelupur menari di TikTok. Muhasabah woii!!โ€ciapnya.

Boleh dapatkan cermin di MYDIN

Tidak mudah melatah dan sedia maklum dengan lawak bersahaja yang sering dimuat naik di laman Twitter, admin akaun berkenaan memberi pautan membeli cermin kepada Azwan Ali.

Pemberian itu seolah-olah memberitahu agar Azwan Ali cermin diri sendiri dulu sebelum berkata kepada seseorang.

 

Smooth betul!

Rata-rata warganet bersependapat dengan cara admin Twitter berkenaan membalas ciapan Azwan Ali yang sememangnya terkenal dengan mulut laser, selainย  mengatakan MYDIN berani untuk bertindak sedemikian.

Sumber: Twitterย @MYDINMalaysia