Telatah pelakon senior jawab soalan kenapa lelaki setia selalu ditinggalkan, “Pain sungguh…”

Telatah pelakon senior jawab soalan kenapa lelaki setia selalu ditinggalkan, “Pain sungguh…”

Nama-nama seperti Arash Mohamad dan Jalaluddin Hassan antara pelakon senior yang sudah tidak perlu diperkenalkan lagi. Berilah apa juga watak, pastinya kedua pelakon ini boleh membawakan dengan baik sekali.

Terbaharu satu rakaman seorang lelaki bertanyakan soalan mengenai perhubungan kepada dua pelakon senior ini telah mencuri perhatian ramai. Dalam perkongsian tersebut kedengaran lelaki ini bertanyakan soalan mengapa lelaki setia selalu ditinggalkan.

Jawapan Jalaluddin Hassan adalah kerana Allah mahu beri yang lebih baik lagi. Manakala jawapan Arash Mohamad pula adalah itu sudah takdir. Berikut adalah rakaman pelakon senior jawab soalan lelaki ini yang dimuat naik oleh seorang pengguna Tiktok dengan nama akaun nishdw tersebut:

https://vt.tiktok.com/ZSeunaJsh/

Jawapan kedua-duanya memang padu habis! Apa-apa pun perkongsian rakaman dua pelakon seniorjawab soalan mengapa lelaki setia sering ditinggalkan ini telah meraih lebih 1.2 juta tontonan dan 200 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur dan kagum dalam masa yang sama dengan jawapan mereka berdua ini.

Berikut adalah reaksi warganet mengenai rakaman tersebut yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Mana papa megah holding? Nak tau gak pendapat papa..”

Pelakon Senior Jawab Sebab 4

“Jawapan yang sempoi..Lama tak tengok uncle2 ni berlakon”

Pelakon Senior Jawab Sebab 3

“Pain betul jawapan last hahaha”

Pelakon Senior Jawab Sebab 2

“Hahaha ulang tengok pun gelak adoiii”

Pelakon Senior Jawab Sebab 1