Sibuk kacau penjaga, harimau dapat tamparan ‘free’ buat ramai terhibur

Sibuk kacau penjaga, harimau dapat tamparan ‘free’ buat ramai terhibur

Sesiapa sahaja yang tidak gementar melihat harimau apatah lagi sifat garangnya dan bagi yang ingin tahu dengan lebih dekat makanya akan pergi ke Zoo yang menempatkan haiwan terbabit.

Jika sebelum ini telatah buaya yang bermain dengan penjaga haiwan mencuit hati ramai meskipun dalam pada masa yang sama merasa seram namun kali ini di aplikasi TikTok memaparkan seekor harimau mengacau penjaganya pula.

Meski boleh dikatakan agak seram berdepan dengan haiwan terbabit tetapi bagi lelaki ini yang dipercayai bekerja di situ dilihat sudah biasa berdepan dengan harimau itu sehingga menarik tumpuan ramai dengan 3.8 juta mengulang rakaman yang turut menghiburkan ini.

Harimau

Dalam pada si harimau ini mengusik penjaga yang ingin lalu di hadapannya dapat dilihat seolah-olah dia tidak membenarkan penjaga itu untuk membuat kerjanya dengan senang.

Lalu harimau itu mengusik penjaga dan tidak semena-mena kena cepuk dan membiarkan penjaga berkenaan membuat kerjanya sehingga netizen juga merasa hairan.

@artemka_anapa

♬ оригинальный звук – artem_anapa

Apa tidaknya, wajah terkedu harimau itu selepas dicepuk mengundang video yang dimuat naik itu telah mendapat bermacam-macam respon lucu oleh netizen yang merasa terhibur dengan aksi harimau itu yang nampak sahaja ganas.

“Kau bernasib baik…”

Harimau

“Dengan rimau boleh la, cuba buat macam tu kat oyen”

IMG_20210813_153127

“Harimau tu hampir menangis”

IMG_20210813_153142IMG_20210813_153155Harimau