Setiap komen yang bertanya siapa saya, dia masih beritahu bahawa saya isteri dia – Hana Azraa

Setiap komen yang bertanya siapa saya, dia masih beritahu bahawa saya isteri dia – Hana Azraa

Pendedahan bekas isteri penceramah bebas, PU Abu iaitu Hana Azraa menjadi topik bualan hangat selepas ia meraih perhatian ramai warganet.

Hana mendakwa dia masih diganggu bekas suaminya itu yang sering menghantar mesej menyatakan hasratnya untuk berbaik semula.

Jelasnya lagi, dia bagaimanapun tidak mahu melayan permintaan bekas suaminya itu dan akui banyak perkara yang membuatkan Hana tidak boleh merujuk semula.

Menurut Hana lagi, dia membuat pendedahan ini kerana PU Abu masih menggelarnya sebagai isteri menerusi ruangan komen sedangkan mengikut hukum dia bukan lagi isteri kepadanya.

Saya perlu jelaskan kepada netizen sebab setiap orang komen di Instagram bertanya siapa saya, dia masih beritahu kepada orang ramai bahawa saya adalah isterinya.”

Sementara itu, Hana turut berkata dia tidak mahu membuat laporan polis susulan gangguan daripada PU Abu kerana mahu menyelesaikan hal tersebut secara baik.

Katanya, dia tidak mahu menutup periuk nasi bekas suami memandangkan PU Abu masih mempunyai keluarga dan tanggungan.

Saya cukup mengenalinya. Dia seorang lelaki yang baik. Saya hanya minta dia biarkan saya hidup bahagia dengan kehidupan saya sekarang. Kami masih boleh berkawan seperti saya berkawan dengan bekas suami pertama.”

Terdahulu, Hana mendedahkan dia masih diganggu PU Abu sehingga ke Mekah dan susulan tular isu terbabit pendakwa berkenaan mengakui ada hantar mesej kepadanya namun atas urusan anak mereka.

1 MINGGU LALU

“Bila Teringat Likunya Rasa Sebak” – PU Abu Puji Isteri Tetap Setia, Menyesal Pernah Curang

SUMBER : mStar