“Seronok tengok Sirat lawan balik” Intan Najuwa kongsi babak bergaduh dengan Melissa

“Seronok tengok Sirat lawan balik” Intan Najuwa kongsi babak bergaduh dengan Melissa

Drama yang mendapat perhatian positif dari netizen yang minat menonton drama tempatan setiap pukul 7 malam di TV3, Tak Sempurna Mencintaimu telah pun sampai ke episod akhir semalam.

Netizen yang menonton drama tersebut memberi pendapat masing-masing mengenaikan episod akhir drama tersebut.

Pelakon Intan Najuwa yang membawak watak Sirat tidak lupa juga berkongsikan video pendek di laman Instagram nya dimana babak dia dan Rita Nadira bergelut.

Caption video pendek itu, terlihat Intan meluahkan rasa puas hati bagi pihak Sirat di dalam drama itu kerana dapat membalas balik setelah Melissa memukul nya dan Intan juga tidak lupa untuk mengucapkan terima kasih kepada team produksi drama.

Behind the scene gaduh dengan @ritanadira_ tadi. Sedap dapat lempang lempang muka Melissa! Thanks to semua team yang bertungkus lumus siapkan this drama. We did it!

Tidak lupa juga peminat yang turut meluahkan rasa gembira dan puas kerana Sirat melempang muka Melissa pada babak itu di ruangan komen video pendek tersebut.

Rasa seronok tengok Sirat lawan balik. Rasa nak join sama. Geram.

Walau bagaimanapun ada juga sesetengah netizen yang tidak berpuas hati dengan pengakhiran drama itu kerana Mustaqim, suami kepada Sirat meninggal dunia kerana ditikam oleh Melissa.

 

SUMBER : Media Hiburan