Selalu senyum, kecomelan anak Dayah Bakar buat ramai lagi ‘geram’

Selalu senyum, kecomelan anak Dayah Bakar buat ramai lagi ‘geram’

Pengacara Dayah Bakar selepas sekian lama menjalani hubungan jarak jauh dengan suaminya, Muhammad Hanif Hamidi yang merupakan sebagai pegawai tentera akhirnya kini dapat hidup lebih bahagia.

Ini berikutan, Dayah Bakar telah berangkat ke Australia dan kembali bersatu disana dengan suaminya itu selepas tidak berjumpa lebih setahun.

Lebih mengembirakan peminat mereka, Dayah Bakar juga dapat mempertemukan anak sulungnya itu dengan ayahnya di Australia dan dapat meraikan hari raya bertiga.

Anak (2)

Pun begitu, sejak akhir-akhir ini gelagat anak lelaki Dayah Bakar yang diberi nama, Achbar Muhammad Fahri sangat mencuit hati peminat dan pengikut di Instagram.

Mana tidaknya, baru berusia lebih 10 bulan selepas dilahirkan pada Ogos tahun lalu, Achbar Muhammad Fahri atau mesra disapa Fahri dilihat suka tersenyum disaat bergambar bersama.

Sekali gus mengundang peminat ‘geram’ melihat kecomelannya dan posting terbaharu Dayah Bakar ini sekali lagi membuatkan ramai netizen tercuit hati melihat anak lelakinya itu yang sangat comel dalam beberapa keping foto dan video.

 

“Fahri tuu cute”

Anak Dayah

IMG_20210613_190022

“Fahri geramnya ya senyuman…”

Anak Dayah

Sepertinya Dayah Bakar dan Fahri itu dapat menghadiri sebuah majlis Hanif Hamidi dan suasana indah itu turut mengundang peminat turut seronok melihat selebriti berkenaan disana.

“Bestnya tengok, tak payah pakai mask…”

IMG_20210613_190104Anak DayahIMG_20210613_190147