Sekumpulan pelajar naik kereta ‘unik’, “Lelaki kalau have fun”

Sekumpulan pelajar naik kereta ‘unik’, “Lelaki kalau have fun”

Lelaki bila bersama rakan-rakannya memang perkara mustahil dan seronok pun boleh berlaku. Masing-masing ada idea dan bersatu hati bila duduk bersama. Tambah pula ada seorang yang ‘kepala gila-gila’, memang apa pun boleh jadi.

Sama seperti dalam satu video yang tular baru-baru ini. Dalam rakaman tersebut kelihatan sekumpulan pelajar naik kereta ‘unik’ telah mencuri perhatian ramai. Manakan tidak, dalam rakaman itu beberapa remaja menaiki sebuah kereta yang diubah suai tanpa dinding dan bumbung.

Bagaimanapun mereka ini hanya memandu di kawasan halaman premis dan bukanlah di jalan raya. Mungkin ia adalah kenderaan pandu uji di pusat latihan industri. Berikut adalah rakaman sekumpulan pelajar naik kereta unik ini yang dimuat naik oleh seorang pengguna Tiktok dengan nama akaun ayiespraymelaka:

https://www.tiktok.com/@ayiespraymelaka/video/6976660475324976385?sender_device=pc&sender_web_id=6908732351108515329&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Nampak bukan main seronok lagi mereka ya? Lagi-lagi yang dapat duduk dekat belakang kereta tersebut. Apa-apa pun perkongsian rakaman sekumpulan pelajar naik kereta unik ini telah meraih lebih 1.7 juta tontonan dan 181 likes. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Macam-macam hal diorang ni”

Pelajar Bawa Kereta ‘Unik’ 3

“Benda kecil macam nih…Adalah antara kebahagiaan terbesar buat para2 lelaki”

Pelajar Bawa Kereta ‘Unik’ 2

“Pemikiran di luar kotak betul la diorang ni”

Pelajar Bawa Kereta ‘Unik’ 1