Scha ketawa Awal Ashaari tersangka ‘semula’ jadi ‘smule’ undang ramai berdekah, “Yg penting confident”

Scha ketawa Awal Ashaari tersangka ‘semula’ jadi ‘smule’ undang ramai berdekah, “Yg penting confident”

Pasangan Awal Ashaari dan Scha Alyahya membuatkan ramai peminat terhibur dengan telatah lucu mereka bersama dan untuk pengetahuan, pasangan selebriti bagai pinang dibelah dua ini sedang bahagia bersama dua cahaya matanya.

Sebelum itu, pasti ramai yang rindu akan lakonan Awal Ashaari dimana rasanya sudah lama dia tidak lagi muncul sebagai pelakon memandangkan bakatnya dalam bidang pengacaraan cukup disenangi.

Awal

Pun begitu, dalam pada menjawab soalan peminat mengenai bidang lakonan yang sudah lama tidak dilakukannya, Awal Ashaari membuatkan isterinya, Scha Alyahya juga berdekah mendengar dia yang salah faham dengan pertanyaan peminat.

Awal Ashaari diruangan Instagram story mendapat pertanyaan, “Bila abang Awal nak berlakon smule?,” dan dia pun menjawab dengan pelik kerana memahami maksud smule yang merupakan satu aplikasi nyanyian.

Memandangkan Awal Ashaari merasa pelik dengan pertanyaan peminat itu, isterinya pula cuba membaca ayat diberi peminatnya yang berakhir dengan ketawa besar darinya.

@5yahmilo

Smule or Semula Hahahahaha 🤣 #fyp #foryou #foryoupage #videoviral #tiktokmalaysia #awalashaari

♬ original sound – Maggi Goreng Mamak – Maggi Goreng Mamak

Video itu bagaimanapun tular pula dilaman aplikasi TikTok berikutan ramai yang terhibur dengan pasangan popular ini.

Lalu di ruangan komen pula, video yang di memuat naik melalui aplikasi TikTok itu mencetuskan telatah Awal Ashaari dan isteri mendapat bermacam-macam reaksi lucu peminat.

“Ni bukan abang Awal dah ni…”

IMG_20210804_111950IMG_20210804_112013

“Yang penting confident…”

AwalIMG_20210804_112027