Sambut ulang tahun kelahiran, Elfira Loy dilihat memakai heels sambil melompat

Sambut ulang tahun kelahiran, Elfira Loy dilihat memakai heels sambil melompat

Seronoknya ulangtahun kelahiran disambut dengan meriah, diberi kejutan hari lahir, dan bercuti di hari tersebut. Kemeriahan itu meskipun hanya keluarga kecil, namun ianya sangat bermakna dan kenangan terindah. Apatah lagi, sedang mengandungkan zuriat yang kedua. Pasti keseronokan itu ditambah sedikit keterujaan disebabkan oleh bayi yang dikandung adalah kemungkinan anak perempuan.

Elfira Loy, sebelum ini sudah mempunyai anak lelaki. Dan kali ini mengandung buat kali kedua dan pastinya mahukan anak perempuan pula.

Selepas mendapat khabar berita daripada hasil scan, kemungkinan besar ia adalah anak perempuan. Jadinya, El sangat bersyukur.

Berada di kolam renang, di lokasi menyambut ulangtahun kelahiran beliau, El kelihatan melompat, daripada titian atas kolam.

Perkara tersebut memang beliau telah nyatakan di kapsyen bahawa wanita mengandung yang lain jangan buat perkara tersebut. Namun, netizen amatlah berasa sus4h hati kerana El melompat pada ketika beliau sedang hamil.

Jnganlah fikirkan yang bukan-bukan oh netizen. Namun ada betul nya, jika ia terjadi yang tidak baik pasti merbah4yakan kandungan El.

Namun alhamdulilah, El ok je. Mungkin kasut yang dipakainya memainkan peranan yang penting. Kita doakan yang baik-baik untuk El.

Banyak komen yang menyatakan bahawa mereka risau akan keselamatan El, mengapa perlu berlari dan melompat ketika dalam keadaan begini. Banyak komen mereka yang meluah rasa risau. Komen mereka seperti ini.

Semoga El selamat melahirkan bayi kedua mereka tak lama lagi, selamat hari lahir yang ke 28 juga buat El, semakin cantik sekarang.

Sumber: ig elfiraloy