“Sama lah weh” Tular di Tiktok kanak-kanak iras wajah Ryan Bakery

“Sama lah weh” Tular di Tiktok kanak-kanak iras wajah Ryan Bakery

Pasti ramai yang pernah dengar ungkapan ini, kononnya dalam dunia ada 7 orang mempunyai muka sama ataupun wajah hampir seiras dengan setiap daripada kita. Sejauh mana kebenaran dakwaan itu, tiada siapa dapat mengesahkannya.

Namun menerusi penangan media sosial, tak dinafikan ramai individu telah menjumpai โ€˜kembarโ€™ masing-masing.

Tambahan pula, muncul trend di aplikasi TikTok yang membuat perbandingan wajah pasangan dengan selebriti lain kononnya kelihatan seiras antara satu sama lain.

 

menerusi satu video tular yang dimuat naik di laman Tiktok oleh @mdmwa, kelihatan seorang kanak-kanak perempuan yang tersenyum, dan dapat dilihat beberapa tompokan bedak pada pipinya.

Apa yang mencvri perhatian, sekali pandang wajah kanak-kanak tersebut kelihatan seiras dengan Ryan Bakery, Tiktoker terkenal yang tular di media sosial baru-baru ini.

@mdmwa

hahaha muka tu muka tu anggun rayyha oii๐Ÿคฃ #fypใ‚ทใ‚šviral #fypใ‚ท

โ™ฌ original sound – ๐™๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐˜ฝ๐™–๐™ ๐™š๐™ง๐™ฎ – ๐™๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐˜ฝ๐™–๐™ ๐™š๐™ง๐™ฎ

@mdmwa

Replying to @๐™๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐˜ฝ๐™–๐™ ๐™š๐™ง๐™ฎ versi kecikk๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #fypใ‚ทใ‚šviral #fyp

โ™ฌ Spooky comedy-like pop – SOUND BANK

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen teruja melihat wajah kanak-kanak tersebut yang mirip dengan Ryan Bakery, dan ada juga berselor0h masa depan kanak-kanak itu akan cerah suatu hari nanti.

KOMEN NETIZEN;

Sebelum ini, kejayaan demi kejayaan serta perhatian yang diterima TikToker terkenal, Ryan Bakery ketika ini sememangnya satu rezeki buat pemuda berusia 27 tahun itu.

Mana tidaknya, bermula dengan menghasilkan video-video menggamit kenangan yang dikongsi di TikTok, nama Ryan terus menjadi sebutan kerana konten yang disajikan sangat menghiburkan ramai.

Sumber: tiktok @mdmwa / https://www.atozsangbad.com/