Raya jadi lebih ceria & meriah dengan nikmati rebatlebih 3.8 juta!

Raya jadi lebih ceria & meriah dengan nikmati rebatlebih 3.8 juta!

Sambutan Hari Raya Aidilfitri merupakan sebuah perayaan yang diraikan dengan penuh kesyukuran dan kegembiraan.

Tidak dinafikan kita terkesan dengan pandemik yang sedang hebat melanda negara namun, kita perlu bersyukur kerana sehingga hari ini kita masih diberikan kesempatan menjalani ibadah puasa lantas membuat persiapan menyambut kedatangan Aidilfitri tanpa sebarang halangan asalkan kita patuh SOP.

Biasalah, persiapan raya ni general. Ada yang beli baju baharu, ada yang beli perabot baharu dan masa-masa ni la untung nak tukar peralatan elektrik yang lama kepada yang baharu sebab ada banyak diskaun dan tawaran yang best-best!

 

“Sinari Raya Jimat Berbelanja” tawar rebat lebih RM3.8 Juta

Selaku peneraju kepada peralatan rumah seperti perabot, barangan elektrik dan gadget, Courts Malaysia tawarkan promosi maha dahsyat untuk pelanggan diorang sempena sambutan Aidilfitri yang bakal diraikan tidak lama lagi.

Melalui kempen Sinari Raya Jimat Berbelanja, Courts Malaysia tawarkan harga  yang jauh lebih rendah berbanding promosi-promosi sebelum ini bagi membolehkan korang semua menikmati rebat lebih RM3.8 Juta.

Rebut diskaun sehingga 20% untuk barangan rumah!

Selain itu, Courts juga tawarkan diskaun sehingga 20% bagi pembelian perabot manakala, kalau korang beli peralatan elektrik korang layak untuk nikmati diskaun sehingga 15% bagi pembelian barangan seperti mesin basuh, peti sejuk,penyaman udara dan Tv terpilih.

** Tertakluk pada terma & syarat

Ha! Berbaloi-baloikan membeli-belah perkakasan rumah di Courts?  Bukan sahaja ada banyak diskaun tapi harga yang ditawarkan pun memang dah terbaik di pasaran. Lagipun di Courts lebih banyak korang belanja, lebih banyak korang jimat.

Rebat sehingga RM200 bagi telefon pintar terpilih!

Jom eratkan hubungan korang dengan insan tersayang dengan berhubung menggunakan telefon pintar yang lebih canggih.

Korang tahu tak di Courts, setiap pembelian telefon pintar terpilih yang bernilai RM2,999 dan ke atas korang layak untuk dapat rebat bernilai sehingga RM200.

Bukan itu je, ada juga servis ekstra yang lain yang tersedia seperti perkhidmatan penghantaran percuma, servis dr.digital dan banyak lagi.

Disamping itu ada banyak hadiah percuma yang  menanti korang  seperti pemanas air Elba, pengisar Sharp, pembersih udara Sharp, tab Samsung Galaxy, Apple Airpods Pro dan Samsung Galaxy Tab S6 Lite apabila  korang buat pembelian barangan serendah RM1,499 dan ketas.

Dahsyat betul hadiahnya. Semuanya barangan berjenama! Memang untung sangat shopping di Courts sempena sambutan Aidilfitri tahun ini.

** Tertakluk pada terma & syarat

Sanitasi kediaman korang hanya pada Harga RM199!

Eh, ada lagi… jangan lupa untuk dapatkan servis sanitasi kediaman korang hanya pada harga RM199 apabila korang shopping di seluruh cawangan Courts Malaysia.  Bila rumah dah di sanitasi baru la tetamu rasa selamat dan selesa nak berkunjung ke rumah.

Justeru itu, jom jadikan Courts Malaysia sebagai tempat pilihan untuk korang berbelanja barangan rumah sempena Aidilfitri yang bakal tiba tak lama lagi.

Kunjungi Courts berdekatan anda sekarang sehingga 18 Mei 2021 untuk menikmati promosi hebat ini.

Apa-apa pun jangan lupa tonton video Raya, Raya Tak Best. Video ni mengenai macam mana keluarga Sofia sambut Hari Raya Aidilfitri Walaupun raya dah tak sama macam dulu.

**Video ini dibawakan khusus oleh Courts Malaysia

Untuk info dan maklumat lanjut mengenai promosi Courts Malaysia, layari laman web Courts di https://www.courts.com.my atau layari akaun rasmi Instagram atau Facebook diorang. Tertakluk terma & syarat.