Puteri Balqis di puji hebat hayati watak dalam MV terbahru Yamani Abdillah

Puteri Balqis di puji hebat hayati watak dalam MV terbahru Yamani Abdillah

 

Sebut sahaja nama Puteri Balqis, tentu ramai yang mengenalinya sedari kecil lagi apabila wajahnya sering menghiasi kaca televisyen sehingga apa yang mengejutkan juga kerana dia memenangi kategori Pelakon Wanita Terbaik Drama Anugerah Skrin 2014.

Jadi bakatnya sebagai seorang pelakon sememangnya tidak lagi dipertikaikan penonton malah sejak dia mulai kembali aktif semula dalam dunia hiburan, ramai yang memberikan sokongan luar biasa kepadanya. Malah terbaharu kemunculan Puteri Balqis dalam MV sebuah lagu nyanyian Yamani Abdillah membuatkan dia sekali lagi menarik tumpuan ramai.

 

@rusamusic

Lakonan Puteri Balqis memang terbaik dalam MV ni 🥺 #rusamusic #rusamvm #puteribalqis #balasanjanjipalsumu

♬ Balasan Janji Palsumu – Rusa Music

 

@rusamusic

Replying to @GeRoBoKsakti Tak sabar nak tunggu release! Set reminder di youtube Rusa Entertainment sekarang! #rusamusic #puteribalqis #balasanjanjipalsumu

♬ Balasan Janji Palsumu – Rusa Music

 

Menerusi muat naik RusaMusic, Puteri Balqis dilihat terlibat dalam sebuah muzik video lagu nyanyian anak kepada penyanyi popular, Jamal Abdillah berjudul Balasan Janji Palsumu yang mana Puteri Balqis dilihat berlakon dalam MV tersebut.

Walau bagaimanapun, tidak hanya nyanyian Yamani Abdillah sahaja yang menerima pujian netizen malah ramai juga memberikan tumpuan terhadap lakonan sayu Puteri Balqis. Sehingga ada yang berkata bahawa dia sememangnya sangat hebat dalam menghayati watak.

 

Malah pihak produksi yang terlibat dalam MV lagu tersebut juga merasa meremang dekat set shooting kerana Puteri Balqis. Ini kerana aura penghayatan ketika berlakon dan mengeluarkan air mata dikatakan lain macam disamping dia turut dipuji terbaik.

“Puteri Balqis pandai menjiwai…”

Balqis

“Aqish memang power menjiwai”

IMG_20220928_101630IMG_20220928_101646

“Memang rugi besar yang buang dia dan tak ambil dia. Dia ada aura tersendiri”

BalqisIMG_20220928_101733

“Percayalah dia boleh naik kat level tinggi…”

IMG_20220928_101743

Nanti dulu, anda juga pasti tidak ingin ketinggalan untuk membaca kisah-kisah yang disediakan ini di bawah seperti berikut: