Pemuda wajah iras Syahmi Sazli buat ramai tergamam

Pemuda wajah iras Syahmi Sazli buat ramai tergamam

Pemuda berasal daripada Kelantan, Syahmi Sazli ini bukanlah asing lagi bagi warganet apabila dia merupakan salah seorang content creator, pengarah filem dan Youtuber tersohor di Malaysia. Dia juga mempunyai ramai penyokong yang memberikan sokongan buat karya-karya yang dihasilkan apabila memaparkan kelainan yang sekali gus mencetuskan dia sering menjadi sorotan ramai di media sosial.

Baru-baru ini, sebuah rakaman video dikongsikan oleh seorang individu telah membuatkan warganet tergamam kerana seorang lelaki disangkakan adik kepada Syahmi Sazli. Hal ini disebabkan, individu berkenaan sempat merakam telatah lelaki tersebut sehingga disangkakan benar-benar adik kepada pengarah Drama Spontan itu.

Pemuda iras Syahmi Sazli

@hafizomarofficial

Membalas kepada @HERO PALOH #airsemakinmengganas

♬ Dino Song – DJ VINNIE PARGOY

Ternyata rakaman video tersebut tidak hanya sampai ke perhatian warganet di media sosial malah Syahmi Sazli sendiri sudah menonton klip video tersebut dan dia dilihat mengakui hal itu apabila tidak hanya wajah malah perwatakannya juga dikatakan persisnya.

Lebih menariknya, pemuda iras Syahmi Sazli itu dilihat dipertemukan dan klip video terbabit pula sekali lagi menjadi sorotan ramai sehingga ada yang tergamam dengan wajah dan perwatakan sama mereka itu.

@hafizomarofficial

Membalas kepada @𝒾𝓀𝓂𝒶𝓁𝓈𝒶𝓀𝒾𝓁𝒶 #airsemakinmengganas

♬ original sound – MEONG – MEONG

Hujani komen ‘kembar’

Disebabkan dilihat seperti adik-beradik dan tak kurang juga seperti kembar, ada yang berpendapat boleh juga mereka berlakon bersama sebagai adik-beradik atau kembar.

‘Sebijik sama’

Syahmi Sazli

‘Si kembar Syahmi Sazli’

‘Macam adik dengan abang…’