Pelakon wanita seksi berstatus ‘janda’ ambil keputusan berhijrah atas permintaan teman lelaki

Pelakon wanita seksi berstatus ‘janda’ ambil keputusan berhijrah atas permintaan teman lelaki

Sejak kebelakangan ini, ramai artis wanita yang dulunya berpenampilan seksi, kini sudah tampil sopan dan mengenakan hijab. Penghijrahan mereka itu sememangnya khabar gembira dinanti-nantikan oleh peminat.

Terbaharu, ada pula satu spekulasi daripada sumber mengatakan penghijrahan salah seorang dari aktres berkenaan adalah disebabkan atas pemintaan kekasihnya yang baharu. Alhamdulillah, kalau betul kerana ia satu permulaan yang baik walaupun nampak ‘terpaksa’.

“Dia kini tampil berhijab, malah boleh dikatakan hampir sempurna menutup aurat dengan pemakaian tudung bawal labuh menutupi bahagian dada,”dedah sumber.

Memetik laporan Boom!, penghijrahan itu bermula sebaik sahaja gambar mereka berdua sewaktu bercuti tular di media sosial.

“Ngam-ngam, selepas gambar mereka berdua tular, masa itulah ramai sedar banyak entri di media sosial semakin berkurangan. Sama ada dipadam atau disimpan.
“Dan, percayalah penampilannya yang sopan menutup aurat itupun adalah atas permintaan kekasih baharunya,”ujar sumber.

Sumber berkata, penghijrahan aktres wanita berkenaan bukanlah datang dari hati seperti mana yang dikatakan sebelum ini.

Sekadar info, pelakon wanita itu dikhabarkan telah berpisah dengan bekas suaminya baru-baru ini. Bagaimanapun, punca perceraian mereka tidak dedahkan kepada media. Tidak mengapalah, masing-masing mempunyai privasi sendiri, janji masih berhubungan baik demi anak-anak. Betul tak?

Bercerita mengenai aktres berkenaan dan kekasih baharunya, mereka berdua dilaporkan telah muncul dalam sebuah drama bersiri terbaru sebelum menjalinkan hubungan cinta.

Apa-apa pun, syukur diucapkan kepada aktres berkenaan kerana membuat keputusan untuk berhijrah, tak kiralah punca sebenar. Semoga terus kekal istiqamah dan bahagia selalu di samping orang tersayang.

Sumber: BOOM! (Enal Akim)