Pantang ajak ke klinik, si comel jawab ‘tak mau’ bikin ramai tercuit hati

Pantang ajak ke klinik, si comel jawab ‘tak mau’ bikin ramai tercuit hati

Siapa sahaja tidak sayang dengan haiwan peliharaannya dimana kucing antara yang menjadi kesayangan yang manja, kadang kala nakal dan mencuit hati.

Pun begitu, agak meresahkan juga apabila si manja ini cedera atau mendapat luka kerana bimbang akan memudaratkan kucing yang pastinya tiada siapa mahu berpisah dengannya.

Satu perkongsian daripada seorang pengguna TikTok ini pula lain pula kisah yang dikongsikan oleh pengguna atas nama Yong Farah apabila kucingnya mencuit hati wargamaya dengan telatahnya.

Si comel

Menerusi rakaman, si comel milik seorang wanita ini diajak untuk ke klinik berikutan mendapat luka dan disebabkan hal itu dia berusaha mengajak kesayangannya itu untuk berjumpa doktor.

Namun begitu, tidak disangka-sangka bahawa kucing miliknya itu mempunyai perangai lucu yang membuatkan wargamaya terhibur. Seolah-olah menyebut tidak mahu dan selepas cubaan tuannya mengangkat pula tidak diendahkan.

Ternyata si comel itu yang berdrama tatkala diajak ke klinik itu mengundang perkongsian videonya mendapat hampir 80,000 tanda suka dalam masa tidak sampai 24jam dimuat naik.

@yong_farah

Pantang ajak p kinik 🤣 #kuatdrama #Loki #fypシ゚ #thebulus

♬ original sound – Yong Farah – Yong Farah

Comel sangat, sehinggakan wargamaya memuji kebijakkannya berdrama itu diruangan komen tersebut.

“Macam kucing aku, bila ajak mandi je. Dia buat- buat tido…”

Si comel

“Alahai pandai pulak…”

IMG_20210527_132128

“Cerdiknya”

IMG_20210527_132142