Pakar bius kantoi, sumbat kemaluan dalam mulut pesakit sedang bersalin

Pakar bius kantoi, sumbat kemaluan dalam mulut pesakit sedang bersalin

 

 

 

 

 

Tiba sahaja detik-detik untuk melahirkan, baik si ayah ataupun ibu pasti cukup teruja untuk menyambut kedatangan cahaya mata itu. Tak kiralah melalui proses normal mahupun Czer, apa yang penting adalah kedua-dua ibu dan anak berada dalam keadaan sihat serta baik-baik sahaja. Tapi keterujaan sepasang suami isteri ini musnah dek kerana perbuatan seorang pegawai perubatan.

Suspicious bila tengok si Giovanni ni selalu beri dos ubat bius yang tinggi kepada patient

Cukup mengejutkan, pakar bius berusia 32 tahun tersebut telah pun ditangkap oleh pihak berkuasa setelah didakwa terlibat dalam aktiviti pemerkosaan. Giovanni Quintella Bezerra pada awalnya menimbulkan rasa kurang senang apabila sering memberikan dos bius yang cukup tinggi kepada patient kendaliannya.

Sumbat Alat Kelamin Dalam Mulut Patient Waktu Tengah Beranak, Pakar Bius Kantoi 2

Sumbat Alat Kelamin Dalam Mulut Patient Waktu Tengah Beranak, Pakar Bius Kantoi 3

Nurse yang lain set up kamera tersembunyi sebab rasa pelik dengan kelakuannya

Susulan itu, beberapa orang staf pusat perubatan yang lain bertindak set-up satu kamera secara sembunyi. Akhirnya kantoi jua kelakuan Giovanni apabila dirakam membuka zip seluar lalu mengeluarkan alat kelaminnya dan disumbat dalam mulut patient tersebut. Ketika itu, wanita berkenaan tidak sedar apa-apa kerana sudah diberikan dos bius yang tinggi sewaktu melalui proses Czer.

Dah buat lepas tu cepat-cepat lap mulut patient, hilangkan barang bukti

Selesai melakukan perbuatan terkutuk itu selama 5 minit, pakar perubatan tersebut terus mengelap mulut individu berkenaan untuk hilangkan barang bukti. Semuanya telah dilakukan dengan cukup terancang, Giovanni pada awalnya telah meminta si suami kepada wanita tersebut untuk menunggu di luar bersama bayi yang baru dilahirkan. Jika didapati bersalah, pakar perubatan itu boleh dikenakan hukuman penjara selama 8 hingga 15 tahun.