Netizen berdekah lihat gelagat Ernie Zakri buat suami, “Amik ko”

Netizen berdekah lihat gelagat Ernie Zakri buat suami, “Amik ko”

Pasangan duet popular iaitu Ernie Zakri dan suami, Syamel semakin menjadi tumpuan peminat muzik tempatan apabila rata-rata yang meminati mereka sangat menyukai kedua-dua penyanyi itu yang akhirnya disatukan.

Pada Mac lalu, selepas beberapa bulan mengikat tali pertunangan pasangan bagai pinang dibelah dua ini telah mendirikan rumah tangga.

Nampaknya kemunculan Ernie Zakri atau nama penuhnya, Nur Ernie Shahirah Zakri bersama suami dalam rancangan hiburan berjudul, I Can See Your Voice Malaysia musim keempat mengundang rasa teruja peminat yang akan dapat melihat mereka berdua.

207068607_4058515890897205_279331963217846034_n

Difahamkan episod mereka bersama akan ditayangkan pada Ahad ini, jam 9 malam dimana Ernie Zakri menjadi penyanyi undangan untuk memilih penyanyi penyamar mahupun sebenar.

Namun begitu, ternyata satu sedutan gelagat Ernie Zakri terhadap Syamel mencetuskan gelak tawa peminat melihat mereka sehingga ramai semakin tak sabar untuk melihat mereka pada Ahad nanti.

 

Ruangan komen di posting pula, Ernie Zakri dan Syamel dihujani dengan respon-respon lucu mengusik mereka.

“Fuh beras kita yang beli”

Ernie

“Aip kak Ninie”

Ernie

“Hahaha”

IMG_20210624_083539

Berikut pula trailer episod Ernie Zakri pada Ahad ini akan menjadi penyanyi undangan dalam rancangan I Can See Your Voice Malaysia musim keempat yang dapat ditonton di TV3.