Neelofa viral dipanggil cikgu PJ, rupanya Bilal juga teman Haris main futsal

Neelofa viral dipanggil cikgu PJ, rupanya Bilal juga teman Haris main futsal

 

Sejak kelmarin, selebriti dan usahawan jelita Neelofa kembali menjadi tumpuan di media sosial berikutan penampilannya ketika menemani suami, Haris Ismail ke gelanggang futsal membuatkan peminat berterusan memuji kecantikannya.

Tampil berpakaian t-shirt dan bertudung sarung, Neelofa membuatkan dirinya hangat diperkatakan ramai kerana jarang sekali dilihat peminat dia berpenampilan sedemikian kerana umum diketahui, fesyen Neelofa sememangnya antara yang sentiasa memukau ramai. Penampilan bersesuaian dengan dirinya menemani Haris Ismail ini menyebabkan ramai memujinya.

@seorangnur

Hahahaha. Mahal pak ustad bayar untuk kehadiran penyokong ni 🤣 Comeyy je Lofa 😂 #neelofa #harisismail #neelofaharis #fyp #foryou #fypage #xyzbca

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

 

Walau bagaimanapun, nampaknya terbaharu Neelofa menjadi tumpuan ribuan peminatnya selepas satu muat naik memaparkan dirinya menemani Haris Ismail bersukan menarik perhatian lagi. Mana tidaknya, fesyen simple Neelofa membuatkan dirinya hangat dibualkan peminat.

Meskipun begitu, selain Neelofa ternyata kedatangan cahaya mata sulungnya yang diberi nama Muhammad Bilal turut mencuri tumpuan peminat apabila rupa-rupanya puteranya itu juga ada menemani mereka bersama.

 

@seorangnur

Cikgu PJ yang tengah viral sekarang ni 😂 Bilal pun teman Ummi Abah ❤️ Paling cantikkk Love 😍 #neelofa #harisismail #neelofaharis #fyp #foryou #fypage #xyzbca

♬ bunyi asal – Aniita Yaena – Aniita Yaena

“Cikgu PJ yang tengah viral sekarang ni. Bilal pun teman Ummi Abah,” tulis pemilik akaun tersebut dan diruangan komen juga nampaknya fesyen simple Neelofa ditinggalkan pelbagai reaksi lagi dan ternyata selepas tudung sarung yang dipakainya menjadi perhatian, spek yang dipakai Neelofa juga tidak ketinggalan ditanyakan. Neelofa bagaimanapun tidak semena-mena kini menerima gelaran Cikgu PJ selepas tular sejak kelmarin.

“Mula ingat macam dato Siti Nurhaliza”

Neelofa

“Tolong tanya cikgu pj please, kat mana nak beli spek…”

IMG_20220923_133929

“Nak la beli spek mata macam dia pakai…”

NeelofaIMG_20220923_133959

“Rasanya Lofa dah sikit sikit nak tunjuk wajah Bilal…”

IMG_20220923_134011

Nanti dulu, anda juga pasti tidak ingin ketinggalan untuk membaca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut: