Nadia Brian bengang, imej seksi lebih diperhatikan berbanding karier

Nadia Brian bengang, imej seksi lebih diperhatikan berbanding karier

Pelakon Nadia Brian meluahkan rasa tidak puas hati apabila imej seksinya menjadi perhatian sehinggakan ia menjadi topik hangat yang sering dipertengahkan dalam sesebuah artikel hiburan.

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh Nadia di laman Instagramnya, dia meluahkan rasa terkilan kerana penampilannya sering menjadi bahan berita berbanding dengan kerja kerasnya untuk membina nama sebagai penggiat seni dalam dunia hiburan.

 

 

“Tak habis-habis nak letak ‘headline’ Nadia Brian seksi untuk orang baca artikel kau. Tak ada benda lain ke nak masuk berita Susah payah aku berlakon, kerja sampai waktu tidur pun tak cukup, tak ada pula nak buat berita. Memalukan,” tulisnya.

Bagaimanapun, Nadia atau nama sebenarnya Nadia Najwa Mohamed Rashidi sempat menitipkan ucapan terima kasih buat para penyokongnya yang tidak pernah serik memberi sokongan kepadanya.

 

 

“Terima kasih kepada anda yang selama ini menyokong dan menjaga saya dengan baik. Doakan yang baik-baik untuk kita semua. Insya-Allah,” katanya.

Netizen setuju dengan Nadia!

Dalam pada itu, menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen bersetuju dengan kenyataan yang dikeluarkan oleh pelakon itu memandangkan dia mempunyai bakat yang luar biasa dalam dunia hiburan.

Teruskan kuat Nadia

Bukan itu sahaja, netizen turut menzahirkan kata-kata semangat buat Nadia supaya terus diberi kekuatan dalam mengharungi segala dugaan sebagai penggiat seni tanah air.

Sumber: Instagram @nadia.brian