Mula-mula terduduk di jalan, netizen ‘terkesima’ lihat video suami Mawar Rashid

Mula-mula terduduk di jalan, netizen ‘terkesima’ lihat video suami Mawar Rashid

Pelakon, Mawar Rashid nama selebriti yang cukup dikenali dalam industri hiburan tanah air namun dia kini semakin diminati juga kerana menceburi bidang perniagaan.

Kejayaannya dalam bidang tersebut turut mendapat perhatian wargamaya yang kagum dengan diri Mawar Rashid dan dalam pada masa yang sama mendapat sokongan daripada suami, Raf Yaakob.

Sehingga peminat selebriti jelita ini suka melihat dia dan suami diruangan Instagram dimana selain Mawar Rashid, Raf Yaakob juga sering menjadi tumpuan ramai.

IMG_20210530_091441

Terbaharu, satu perkongsian video yang dimuat naik kepada umum oleh Raf Yaakob mengundang orang ramai begitu teruja menyaksikan dirinya yang cukup kreatif.

Dalam dunia media sosial sekarang, semakin banyak video-video kreatif orang ramai yang dapat berkongsi bakat mereka dan jika menarik perhatian pasti akan tular kerana dibicarakan oleh wargamaya.

Nampaknya begitu jugalah video Raf Yaakob yang dimuat naik ini apabila dia yang pada mulanya membuatkan wargamaya terkedu dia terduduk di atas jalan namun akhir video terbabit mengundang orang ramai terkesima.

Ujar Raf Yaakob bahawa dia tidak sakit akibat terduduk di atas jalan namun dalam pada masa yang sama wargamaya memuji momen padunya di akhirnya video yang bukan biasa-biasa.

“Mujurlah punggung gred A…”

Suami Raf YaakobSuami Raf Yaakob

“Hebat…”

IMG_20210530_091408

“Ok kita gelak dulu…”

Suami Raf Yaakob