Perkongsian gambar isteri kesayangan Wan Emir   ini menampakkan baby bumpnya yang comel sewaktu mengadakan bertemu rakan-rakannya bagi meraikan serta mendedahkan jantina anak (baby shower).

Menerusi Insta-Storiesnya , Mira mendedahkan sudah mengetahui jantina anak pertamanya itu sejak bulan November tahun lalu dan tidak berahsia tentang hal tersebut jika ada yang bertanya tentang jantina anaknya.

“Sejak November tahun lepas dah tahu jantina dan tak berahsia pun. Bagitahu je sesiapa yang tanya. Belon tu cukup syarat je untuk tangkap gambar hari ni! Thank you girls,” kongsinya.

Mira turut berkongsi gambar kek (baby shower) yang sebenar bersama dekorasi sepasang kasut bayi berwarna merah jambu dan biru yang comel namun sayang kek tersebut tumbang dan diganti dengan kek baru.

Meski kek tersebut tumbang, rakannya sempat menyelamatkan dekorasi kasut bayi yang comel tersebut dan kemudian diletakkan diatas kek yang baru.

“Kek tumbang. Jadi..”

“Dan beli kek baru. Mereka berjaya selamatkan dua kasut comel ni. @amalinanrzn @aniszulkiflee23 @dianakhairuddin” tulis Mira menerusi kapsyennya.

Sekadar info, Mira dan Wan Emir mendirikan rumahtangga pada 2 September 2020 dengan empat majlis berasingan dan kini sedang menanti kehadiran cahaya mata pertama mereka.

Menjengah ke ruangan komen,  peminatnya meluahkan rasa teruja dan turut meneka jantina anak sulung selebriti kesayangan mereka ini. Rata-ratanya memberitahu bayi dalam kandungan baby girl.

Tak kurang juga yang mendoakan walaupun bayi perempuan atau lelaki semoga urusan bersalin Mira Filzah dipermudahkan. Ibu dan bayi dua-dua sihat.