“Memang aku pondan pun!” Sajat berang belakang badan dikutuk macam jantan

“Memang aku pondan pun!” Sajat berang belakang badan dikutuk macam jantan

Tidak dapat dinafikan, ramai yang sering menantikan perkembangan terkini usahawan kontroversi sensasi, Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjat Kamaruzzaman di laman sosial.

Mana tidaknya, Sajat yang telah menetap di Australia sentiasa menjadi bualan netizen gara-gara kontennya yang sentiasa menghiburkan hati rakyat Malaysia.

Terbaharu, menerusi video yang dimuat naik oleh seorang pengguna @sajatlegacy di laman TikToknya, kelihatan Sajat sedang membasuh pinggan yang menampakkan tubuh belakang badannya sambil membuat siaran secara langsung bersama pengikutnya di aplikasi tersebut.

 

@sajatlegacy

memang kita pondan pun

♬ original sound – sajjadzaman – sajjadzaman

Memang jantan pun, ada masalah ke?

Apa yang menarik perhatian netizen, Sajat meluahkan rasa marah apabila ada individu yang mengkritik belakang badannya sama seperti seorang lelaki.

Namun begitu, selepas membaca kritikan tersebut, Sajat mengakui dia memang seorang lelaki dan kemudiannya bertukar menjadi seorang pondan.

“Memang jantan, lepas itu jadi pondan. Memang kita pondan pun! Kenapa? Sakit hati ke?” ujarnya di dalam live tersebut.

Netizen terhibur!

Bagaimanapun, menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur apabila mendengar reaksi jujur yang diberikan oleh Sajat yang telah mengakui dirinya adalah seorang lelaki.

Semoga Sajat kembali ke jalan Allah

Bukan itu sahaja, ramai yang tak pernah berhenti mendoakan agar Sajat kembali kepada fitrahnya sebagai seorang lelaki dan diberi hidayah untuk kembali ke jalan Allah.

Sumber: TikTok @sajatlegacy