Macam tak ‘bersalah’, gelagat monyet ambil makanan orang cuit hati wargamaya

Macam tak ‘bersalah’, gelagat monyet ambil makanan orang cuit hati wargamaya

Tatkala berkelah tentu sahaja makanan antara yang utama perlu dibawa kerana ketika itu sahajalah kita dapat makan sambil melihat suasana tenang.

Biarpun begitu, situasi seperti yang dihadapi oleh seorang wanita ini juga tidak dapat wargamaya lari untuk turut sama menghadapinya. Diusik oleh monyet merupakan antara yang boleh membuatkan sesiapa sahaja gelabah.

Tetapi bagi kebanyakan orang yang sudah biasa berhadapan dengan monyet pasti sangat kenal dengan sifatnya disaat melihat dan menghidu makanan berhampirannya.

IMG_20210620_083345

Bagi seorang wanita yang berkongsikan pula di ruangan TikTok mencuit hati wargamaya kerana telatah lucu seekor monyet yang berjalan dari jauh dan mungkin sudah dapat diteka oleh perakam, dia boleh berkongsikan hal itu kepada umum.

Ternyata situasi wanita terbabit yang diusik oleh seekor monyet menghiburkan wargamaya kerana seolah-olah menunjukkan wajah tidak bersalah mengambil makanan daripada dia.

@awiiii15

#CapCut #panikgakpaniklahmasakenggak #fypシ #viral #monyet paniklahh tiba tiba monyet nyamperin 😩😩

♬ Panik ngga – Ragil

Sehinggakan wargamaya berseloroh dengan wajah tidak bersalah monyet itu kerana dengan selamba mengambil satu plastik makanan dan turut sertai pengguna TikTok itu makan.

“Dengan tak bersalah dia ambil makanan orang…”

IMG_20210620_083441

Wargamaya bagaimanapun turut merisaukan wanita terbabit kerana merasakan monyet itu akan melarikan telefonnya memandangkan ia antara situasi yang acap kali dikongsikan orang ramai.

“Aku risau…”

Monyet bersalah

“Oh ni sebijik macam membe aku”

Monyet bersalah