Live keadaan di Istana Negara, warganet terhibur gara-gara Fikry Ibrahim sempat lalu

Live keadaan di Istana Negara, warganet terhibur gara-gara Fikry Ibrahim sempat lalu

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan pelakon, Fikry Ibrahim ini. Jadi melihatkan dia dalam satu sesi live terbaharu yang memaparkan keadaan di Istana Negara menyebabkan dia hangat menjadi sorotan ramai di media sosial.

Mana tidaknya, berdekah netizen dibuat Fikry Ibrahim ini. Terkini keadaan di Istana Negara sangat mendapat perhatian dan terdapat juga sesi live oleh beberapa pihak media, namun tidak semena-mena dalam satu sesi live yang dipercayai oleh Astro Awani menyebabkan dia mengundang rasa terhibur ramai.

 

download (92)

Fikry Ibrahim yang juga merupakan pelakon lelaki yang sering menjadi tumpuan di laman Instagram (IG) peribadinya terbaharu menyebabkan posting video dikongsikan sebentar tadi mencetuskan ramai tidak dapat menahan ketawa mereka.

Dalam muat naik video ini, terdapat kelibat seorang lelaki yang lalu dalam sesi live ketika memaparkan keadaan di Istana Negara namun ternyata kelibat lelaki tersebut adalah pelakon, Fikry Ibrahim yang mencetuskan rakan selebriti juga berdekah dengan perangai lucunya ini.

 

 

Muat naik Fikry Ibrahim itu sebentar tadi menyebabkan dengan pantas dia juga menerima hampir ribuan komen di Instagram (IG) apabila posting terbaharunya itu mencetuskan rakan selebriti seperti Bella Dowanna, Fizo Omar dan Farisha Iris juga tergelak dan netizen nampaknya turut tidak dapat menahan ketawa mereka.

‘Sabar je la aku dengan dia ni hahaha’

Fikry IbrahimFikry IbrahimIMG_20221122_181934IMG_20221122_181956Fikry IbrahimIMG_20221122_182019

 

SUMBERFIKRY IBRAHIM