Lelaki terkejut jumpa ‘group tukar pasangan suami isteri’ di Facebook, ada yang kongsi tips lagi!

Lelaki terkejut jumpa ‘group tukar pasangan suami isteri’ di Facebook, ada yang kongsi tips lagi!

Sebagai pengguna Facebook kita semua sudah pastinya tahu akan kewujudan pelbagai kumpulan yang dicipta bagi berkongsi minat yang sama. Bahkan, masing-masing boleh berkongsi dan bertukar-tukar pandangan mereka berhubung sesuatu isu. Namun, di sebalik kerancakan berkongsi pelbagai info, ada sesetengah kandungan dalam sesuatu kumpulan itu boleh dikatakan agak keterlaluan.

Seperti perkongsian dari Haqim, difahamkan dia terjumpa group di Facebook yang dianggap sensitif dan kurang sopan apabila ada individu berstatus suami sanggup bertukar pasangan untuk merasai ‘keseronokan’.

 

Terjumpa group ni…

Difahamkan, Haqim ketika sedang mencari group untuk menukar nama pemilik berkaitan dengan Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) di Facebook dan dia terjumpa ‘Group Tukar Pasangan Suami Isteri (suka sama suka)’ dan ‘Tukar Pasangan Suami Isteri Suka Sama Suka’. Pencarian tersebut bagaimanapun telah menimbulkan persoalan kepada dirinya dan difahamkan dia juga cuba untuk sertai group tersebut untuk tujuan melihat intipati posting di situ. Tapi apa yang ditemuinya sangat mengejutkan!

Ini yang ditemui…

Menurut perkongsian dari Haqim, ternyata dia temui posting ‘nakal’ dan dianggap keterlaluan sehingga ada pengguna media sosial sanggup mencari isteri orang lain untuk ‘berseronok’.

Bukan itu sahaja, ahli dalam group tersebut juga berbual dan menjalankan urusan seperti ‘jual beli’ untuk bertukar-tukar pasangan hanya keseronokan semata-mata. Lebih mengejutkan lagi, ahli yang sertai group tersebut juga ada berstatus isteri orang juga.

Sumber: EmrHaqim