Lelaki kena tangkap basah dengan ibu mertua, rupanya selalu bertukar mesej lucah

Lelaki kena tangkap basah dengan ibu mertua, rupanya selalu bertukar mesej lucah

Baru-baru ini, tular di laman sosial seorang wanita yang dikenali sebagai Norma Wisma dari Indonesia seakan tidak percaya suami yang dicintainya itu telah dipercayai melakukan hubungan intim bersama mak mentuanya sendiri.

Difahamkan, suaminya itu pernah melakukan curang pada zaman bercinta lagi namun, diberi peluang kedua supaya dia belajar daripada kesilapannya.

@best.podcast

Membalas @Fiya uang bisa dicari tapi kesetian gk bs dibayar pake uang – #normarisma #rozyzayhakiki #selingkuh #ibu #kandung #dennysumargo

♬ Kamu dan Kenangan – Original Soundtrack Habibie & Ainun 3 – Maudy Ayunda

Namun, peluang tersebut disiakan-siakan apabila Norma mendapat tahu lelaki pilihannya itu mempunyai hubungan sulit bersama ibu mentuanya sendiri telah mencetuskan pelbagai cemuhan ramai di media sosial.

“Setahun yang lalu, kejahatanmu belum terungkap, tapi sekarang semua orang di seluruh dunia tahu kamu Rozy zay hakiki , manusia yang tak ada otak , kamu boleh curang dengan siapa pun asal jangan dengan ibu aku,” ujarnya di ruangan kapsyen.

Masing-masing hantar mesej lucah sejak bulan puasa

Bukan itu sahaja, Norma turut memaklumkan ibu dan suaminya itu pernah ‘kantoi’ menghantar mesej berbaur lucah antara satu sama lain melalui aplikasi WhatApps dan dikatakan pernah membuat hubunga intim pada bulan puasa dahulu.

Sedia maafkan mak kandung sendiri

Namun begitu, Norma memaklumkan dia sedia memaafkan segala perbuatan terkutuk yang diakukan oleh ibu kandungnya sendiri yang telah merampas kebahagiaan sebagai seorang anak selepas beberapa hari mendirikan mahligai bersama insan tercinta.

Bagaimanapun, norma mengatakan sehingga ke hari ini tiada pemohonan maaf yang diterima daripada ibunya atas perbuatan jijik yang dilakukan kepada dirinya sendiri.

 

 

@best.podcast

Membalas @❤ #normarisma #rozyzayhakiki #selingkuh #ibu #kandung #dennysumargo

♬ Andaikan Kau Datang – From “Miracle in Cell No. 7” – Andmesh

@best.podcast

#normarisma #rozyzayhakiki #selingkuh #ibu #kandung #dennysumargo #banten

♬ Hilang Tanpa Bilang – Meiska

Terdahulu, tular di media sosial seorang wanita telah menangkap suaminya melakukan hubungan intim bersama ibu kandungnya sendiri selepas tiga hari mereka mendirikan rumah tangga.

Sumber: Facebook @Norma Nismala, TikTok @best.podcast