“Kini cinta kita berakhir untuk selamanya” tulis biodata ‘single’, Janna Nick & Dini Schatzmann putus?

“Kini cinta kita berakhir untuk selamanya” tulis biodata ‘single’, Janna Nick & Dini Schatzmann putus?

Tiada angin tiada ribut, timbul spekulasi mengatakan hubungan pelakon Dini Azan Schatzmann dengan aktres Janna Nick telah berakhir.

Tanda tanya itu kian menebal di kalangan warganet terutama peminat apabila aktres berusia 27 tahun itu seakan memberi bayangan ada sesuatu terjadi antara hubungan dia dan kekasih hati.

Menerusi hantaran di laman Instagram, pemilik nama Nurul Jannah Muner memuat naik satu nota yang menggambarkan percintaan mereka berdua sudah berakhir.

“Kepada kamu, moga berbahagia. Kini cinta kita telah berakhir untuk selamanya…”tulis Janna ringkas.

 

27 tahun, single..

Selain itu, Janna turut memuat naik video di laman TikTok dengan menyatakan sedikit latar belakang peribadinya dari segi umur nama, usia dan status hubungan buat masa sekarang.

 

“Janna, 27 tahun, single (bujang), tak suka buka bungkusan sambal,”tulisnya.

 

@jannanickofficial

Ada yang lahir 1995?

♬ original sound – ki – ki

Singel? Dah putus ke?

Perkongsian itu menerima pelbagai reaksi ramai di mana netizen mula sangsi dan tertanya-tanya akan status yang diberikan oleh Janna menerusi hantaran video tersebut. Mereka seolah-olah tidak percaya Janna mengatakan dia ‘single’ sedangkan umum mengetahui dia bercinta dengan aktor kacak, Dini Schatzmann.

Sekadar konten atau marketing kot?

Tidak kurang juga ada yang mengatakan ia adalah sekadar konten dan marketing bagi mengeluarkan single baharu.

Sehingga kini, tiada sebarang kenyataan daripada kedua-dua selebriti ini mengenai status mereka.

Terdahulu, Dini Schatzmann mengakui bersedia bagi melamar kekasihnya yang juga aktres dan penyanyi, Janna Nick sekali gus menuju ke fasa perhubungan halal.

 

 

Sekadar info, mereka berdua ini sudah tiga tahun menjalin hubungan cinta dan setiap memori diraikan bersama pasti akan dikongsikan di media sosial.

Sumber: Instagram @jannanick , TikTok @jannanickofficial