Kecantikan Hannah Delisha jadi bualan peminat, “Makin cantik laa….”

Kecantikan Hannah Delisha jadi bualan peminat, “Makin cantik laa….”

Pelakon, Hannah Delisha merupakan antara selebriti yang sering mendapat perhatian ramai peminatnya tetapi bukan sahaja kerana bakat yang ada pada dirinya.

Malah penampilannya yang kini semakin jelita memakai tudung membuatkan dia selalu menjadi tumpuan peminat apabila gayanya juga sentiasa ‘letop’ lalu menjadi inspirasi para peminat wanita.

Walau bagaimanapun, perkongsian terbaru Hannah Delisha ini di Instagram nampaknya mengundang dirinya menjadi bualan hangat peminat lagi, apa tidaknya kecantikan selebriti ini menarik perhatian mereka.

IMG_20210902_161028

Menerusi posting Hannah Delisha yang disertakan satu rakaman video ini dalam masa yang sekejap juga telah mendapat ribuan tanda suka iaitu lebih 75,000 tanda suka diberikan kepadanya.

Ini kerana rata-rata yang menonton satu rakaman video yang memaparkan telatah comelnya yang mana dapat dilihat juga suaminya, Imam Shah sekali gus dihujani dengan ratusan komen.

 

Video Hannah Delisha ini bagaimanapun rata-ratanya membuatkan peminat memberikan pujian dengan kecantikan yang semakin terserlah apatah lagi selepas bergelar isteri kepada pelakon, Imam Shah.

“Cantiknya awak”

Hannah DelishaIMG_20210902_161113

Wajah pelakon jelita ini juga mendapat pujian seperti baby face dimana kecomelan dalam video yang sangat bahagia mengundang ramai suka melihatnya.

“Hannah makin cantik, pipi berisi after married… makin cantik”

Hannah DelishaIMG_20210902_161204

“Pretty nya sis Hannah”

Hannah Delisha