“Kalini memang betul terliur” resepi baru Khairul Aming buat ramai suka

“Kalini memang betul terliur” resepi baru Khairul Aming buat ramai suka


Personaliti media sosial yang memaparkan kelainan buat pengikut dan peminatnya iaitu Khairul Aming ini mencetuskan dia sering menjadi tumpuan ramai.

Seperti diketahui, pada bulan Ramadan tahun ini juga Khairul Aming tidak mengecewakan peminatnya untuk dikongsikan 30 resepi untuk juadah berbuka mahupun pemanis mulut dan air bagi peminat dan pengikut memasak sendiri dirumah.

Ternyata bagaimana yang diharapkan oleh peminat dan pengikutnya yang sudah mengetahui dan meminati caranya untuk berkongsikan resepi dan kali ini, Khairul Aming juga tidak mengecewakan! Mudah dan cepat.

Lihat beberapa resepi yang dimuat naik kepada jutaan follower Khairul Aming yang mana dia juga diikuti oleh selebriti terkenal tanah air. Hebat betul penangan kreativiti Khairul Aming ini.

Sudah memasuki beberapa hari kita berpuasa, berikut antara resepi mengikut hari yang tidak mengecewakan wargamaya sehingga dalam masa yang sekejap berjaya mendapat jutaan tontonan.

Puasa hari pertama pelbagai resepi air

Puasa hari kedua, Siakap Stim Limau

 

Puasa hari ketiga pelbagai jenis puding

 

 

Puasa hari keempat, Ayam Tirai Thai

 

Puasa hari kelima, Chili Crab

 

Istimewanya resepi hari kelima itu bukan sahaja ditonton jutaan kali mengambil masa satu hari sahaja malah resepi Chili Crab Khairul Aming itu mendapat lebih empat ribu komen.