‘Janji akan terus berkarya’, Ryan Bakery bersyukur akaun dapat ‘blue check’

‘Janji akan terus berkarya’, Ryan Bakery bersyukur akaun dapat ‘blue check’

 

Rezeki TikToker, Ryan Bakery nampaknya semakin murah apabila diundang ke pelbagai stesen radio dan televisyen selepas video-video yang dibuat telah mendapat perhatian.

Kehadirannya di media sosial sememangnya diterima ramai kerana menyajikan konten yang menghibur lebih-lebih lagi membuatkan kita semua terkenangkan kembali nostalgia ketika zaman kanak-kanak.

@ryanbakery

#fyp #rwyfb

โ™ฌ original sound – ๐™๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐˜ฝ๐™–๐™ ๐™š๐™ง๐™ฎ – ๐™๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐˜ฝ๐™–๐™ ๐™š๐™ง๐™ฎ

Akaun TikTok dah adaย blue check

Ternyata hasil usahanya membuahkan hasil apabila akaun TikTok miliknya mendapat โ€˜blue checkโ€™.

Dalam perkongsian Ryan di Instagramnya, dia telah mengucapkan ribuan terima kasih kepada para penyokong yang sentiasa memberikan semangat untuknya menghasilkan konten-konten menarik.

Akan terus berkarya

Susulan daripada itu, pemuda berusia 27 tahun tersebut berjanji akan terus berkarya sejauh mana yang mampu selagi para peminat menghargai konten-kontennya.

 

 

Terdahulu,ย background soundย Ryan Bakery telah digunakan oleh akaun TikTok milik pasukan Manchester United dan pastinya membuatkan rakyat Malaysia begitu gembira.

Trendmarkย โ€œsmart wooo!โ€ yang sering digunakan menjadiย background soundย untuk aksi pemainnya yang sedang berentap dalam sebuah perlawanan.

 

Sumber: Instagramย Ryan Bakery