Isteri ‘Ayah Pin’ ke ni? wanita tawar rawatan secara scan, minta bayaran ‘500 coin’ di TikTok

Isteri ‘Ayah Pin’ ke ni? wanita tawar rawatan secara scan, minta bayaran ‘500 coin’ di TikTok

Tular di laman Twitter, mengenai sebuah ciapan oleh seorang pengguna dikenali sebagai Salina Rahim yang mendedahkan kegiatan tidak masuk akal oleh seorang wanita di aplikasi TikTok.

Menerusi ciapan tersebut, Salina memutuskan untuk menularkan perkara tersebut kerana berang dengan wanita yang telah menipu ramai orang di laman TikTok dengan menawarkan rawatan secara ‘Scan’.

Malah, dia turut meminta orang ramai untuk melaporkan laman profil milik wanita itu dan memohon sekiranya ada pihak yang mempunyai cara lain untuk membawa isu ini ke tahap lebih serius.

@elyzajampee3

#batin #ilmughaib #zaillaaurabeauty #viralvideo #zailla #viral #zaillabuluhperindugold #perawatislam #perawatbidadarikayangan #makrifat #ajaib #fyp #perawat #perawattiktok #nkfypppppp #zaillabuluhperindu #viral #viralvideo #viraltiktok #virall #viral_video #sihir #kanser #anxiety #misteri

♬ original sound – PERAWAT BIDADARI KAYANGAN – PERAWAT BIDADARI KAYANGAN

Difahamkan, wanita itu turut meminta bayaran sebanyak ‘500 coin’ di laman TikTok untuk membuat tempahan sebelum melakukan rawatan secara ‘scan’ kepada pesakit.

Saya bukan scan sembarangan, tapi kita ada satu connection di mana bila kita scan, apa yang puan sakit saya boleh rasa, dengan izin Allah.

Sehingga kini, rakaman video ‘Live’ tersebut telah mengundang respon orang ramai dan meraih 54.4K tontonan, 2.0K ciap semula, dan 1.3K tanda suka di laman Twitter.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata pengguna media sosial meminta semua pihak untuk sama-sama mengambil tindakan untuk melaporkan profil wanita berkenaan.

Bukan itu sahaja, ada juga netizen yang terhibur melihat kegiatan rawatan ghaib wanita itu dan menggelarnya sebagai isteri ‘Ayah Pin’.

Selain itu, kami kongsikan a