“Hahahaha, siapa yang edit ni oi…”- Hairul Azreen

“Hahahaha, siapa yang edit ni oi…”- Hairul Azreen

Pelakon, Hairul Azreen sudah tidak lagi perlu diperkenalkan kepada umum selepas bertahun-tahun semakin banyak kejayaannya sebagai seorang anak seni berhasil menempa nama dalam industri perfileman.

Sehinggakan Hairul Azreen yang juga merupakan suami kepada selebriti terkenal, Hanis Zalikha digelar sebagai pelakon aksi hebat dan terbaik.

Walau bagaimanapun, bagi pelakon ini tidak mudah untuk dirinya mencapai hal itu kerana dia juga seseorang yang bermula dari bawah dimana dia sebelum membintangi watak sebagai Paskal, dia telah bermula berlakon sebagai watak Rela, Bomba dan Polis Evo.

152213727_2819846568230854_710492855830814557_n

Memegang watak Paskal dengan sangat baik, Hairul Azreen mengundang peminat filem sangat meminati bakatnya sehingga ingin filem Paskal mempunyai kesinambungan kedua.

Pun begitu, satu rakaman video yang telah di edit menunjukkan dua watak Hairul Azreen dengan kapsyen, ‘yang aku nak jadi dan yang aku jadi’ mengundang dirinya turut terhibur.

 

Gara-gara video itu juga Hairul Azreen ingin mencari orang yang telah edit video terbabit disamping orang ramai turut kagum dengan perubahan dan kejayaan Hairul Azreen sebagai pelakon filem aksi.

“One of the best Malaysian movies I watch in cinema. Paskal”

Hairul

Rakaman video terbabit juga mencetuskan netizen turut terhibur dan meninggalkan respon lucu diruangan komen.

“Yang last…”

IMG_20210622_084923Hairul