Gadis kongsi baju raya ‘muslim rriendly’, rupanya ada plot twist!

Gadis kongsi baju raya ‘muslim rriendly’, rupanya ada plot twist!

Walaupun tahun ini kita masih lagi beraya dalam suasana PKP, itu tidak menghalang orang ramai berkongsikan gambar raya dengan baju raya masing-masing. Ada macam-macam fesyen baju raya yang dapat dilihat tahun ini seperti yang dikongsikan.

Macam yang dikongsikan gadis ini tentang baju rayanya yang dikatakan sebagai baju muslim friendly. Namun sebenarnya, ada plot twist rupanya di penghujungnya.

@aishahsazali2

Apa dapat pendapat korang #rayapkp2021 #bajuraya2021 #mukafemes

♬ original sound – AishahSazali – AishahSazali

Di dalam video yang dikongsikan ini, gadis tersebut merakamkan dirinya di hadapan cermin sambil menunjukkan baju raya yang akan dipakainya tahun ini. Dapat dilihat dia mengenakan baju raya berwarna merah itu bersama selendang berwarna kelabu.

Dia turut bertanyakan pendapat orang ramai tentang baju yang dipakainya itu. Apa yang menghiburkan, dia kemudian mendedahkan baju tersebut sebenarnya bukanlah baju raya seperti yang disangka.

Rupa-rupanya, baju raya yang dipakainya itu adalah sepasang telekung yang digayakan bersama selendang. Rata-rata netizen turut sama terkejut melihat plot twist yang dikongsikan gadis ini pada akhirnya.

Ada juga yang berpendapat ianya satu idea yang bagus dan mungkin akan digunakan pereka fesyen yang lain untuk koleksi tahun hadapan. Gadis itu juga ada berkongsikan beberapa tutorial lain menjadikan telekung sebagai pakaian ketika keluar.