Fesyen baju nampak bahagian perut Intan Najwa jadi perhatian, netizen dakwa seksi sangat!

Fesyen baju nampak bahagian perut Intan Najwa jadi perhatian, netizen dakwa seksi sangat!

 

Tindakan pelakon kecil molek, Intan Najuwa memuat naik beberapa keping gambar ketika bercuti di sebuah lokasi telah menarik perhatian pengikutnya di laman Instagram.

Menerusi perkongsian semalam, pelakon berusia 25 tahun itu mengenakan busana berona hijau dimana bahagian perut dan peha dari sisi dilihat sedikit terdedah.

Berdasarkan kapsyen ringkas ditulis, Intan mengakui sangat memerlukan percutian sebegitu apatah lagi ramai mengetahui jadualnya yang padat sebagai artis dan pelajar jurusan undang-undang.

 

Bagaimanapun, segelintir netizen meluahkan rasa kurang senang terhadap penampilan pelakon drama Tak Sempurna Mencintaimu itu yang didakwa semakin seksi.

Menurut netizen, Intan perlu menjaga imej sebagai ‘public figure’ dengan sebaiknya kerana busana digayakan seolah-olah boleh mengundang nafsu segelintir golongan lelaki.

 

Bangga? Seksi sangat ni…

Masa mula2 dulu sopan je

Macam ‘omputeh’ dah

Jangan biarkan orang pandang susuk tubuh kita

Kenapa makin seksi?

 

Selain teguran, rata-rata memuji kecantikan dan kecomelan pelakon tersebut dengan meninggalkan emoji ‘hati’ dan ‘berapi’ di ruangan komen.

Boleh demam panas tengok you

Sentiasa cantik!

Namun begitu, Intan tidak memberikan sebarang respons berhubung teguran berkenaan dan terus membiarkan gambarnya menerima hampir mencecah 61,000 tanda suka.

Sumber: Instagram Intan Najuwa