Fazura elak watak rebut lelaki

Fazura elak watak rebut lelaki

MOMENTUM perjalanan sebagai aktres popular yang dahulunya rancak sehingga meledakkan nama Fazura di persada seni tanah air kini semakin memudar.

Transisi hidupnya mula berubah selepas dia mendirikan rumah tangga bersama Fattah Amin sekitar 2017. Berkahwin boleh diibaratkan sebagai satu titik perubahan yang mengubah garis kehidupannya selaku aktres terkenal.

Semakin hari, prioriti aktres jelita itu berubah terutama selepas sayap bisnesnya melebar sehingga ada yang mula meluahkan rasa rindu menonton lakonannya dalam televisyen.

Tidak sesekali melupakan kerjaya yang mula-mula membawa namanya ke persada, wanita manis yang mesra disapa sebagai Faz itu menjelaskan minatnya dalam bidang lakonan masih menebal tetapi segala-galanya bergantung terhadap jenis watak yang ditawarkan.

Memilih watak

Mengakui rasa rindu terhadap dunia lakonan masih menebal dalam diri, aktres berusia 39 tahun itu meletakkan syarat pada dirinya untuk setiap watak yang ingin dijayakan selepas ini.

“Sejujurnya memang rindu nak berlakon tetapi setakat ini tawaran yang saya dapat tiada lagi yang berjaya menambat hati ditambah pula sangat seronok berniaga ketika ini.

“Kebanyakan drama berkisarkan cinta tiga segi atau ada adegan berebut lelaki yang bagi saya, tiada manfaat,” tuturnya selepas majlis Baroqah Jumaat dan pelancaran koleksi telekung Fazura X Muhaya baru-baru ini.

Mengakui banyak menerima tawaran berlakon, namun anak kelahiran Pekan, Pahang itu terpaksa menolak kerana sering mendapat watak yang sama.