Datuk Seri Vida dikecam mekup “huduh” di big stage, Ini penjelasan beliau

Datuk Seri Vida dikecam mekup “huduh” di big stage, Ini penjelasan beliau

Penampilan usahawan, Datuk Seri Vida menerusi program Big Stage 2022 minggu keenam, pada Ahad, mencuri perhatian ramai apabila tampil menduduki kerusi Presiden Netizen dengan mengenakan solekan yang tebal.

Malah, kening dan bulu matanya palsu bewarna putih yang dikenakan Vida dilihat cukup berbeza dengan imejnya sebelum ini.

 

 

Menerusi Instagram, wargamaya memberikan reaksi pelbagai terhadap penampilan penyanyi lagu I Am Me itu di ruangan komen. Malah ada yang menasihatkan Vida supaya tampil biasa dengan mengenakan solekan lebih ringkas.

Bagaimanapun menerusi TikTok, Vida menjelaskan penampilannya itu ada kaitan dengan muzik video yang dilancarkan tidak lama lagi.
“Tetaplah. Bertenang besties. Walaupun dikecam mekap huduh, saya mekap ikut tema mingguan. Minggu ini tema ‘change 360’. Jadi saya mekap lain dari kebiasaan.

“Saya mekap sendiri sahaja pun. Ini adalah sempena muzik video saya, one of the character. Inside my music video. So you have to watchlah,” katanya lagi.

Vida terlebih dulu ada berkongsi sedutan dirinya bersiap untuk tampil di dalam muzik video single terbaru yang berjudul Ku Ikhlaskan yang dijangka bakal dilancarkan pada 20 Mac depan di Instagram.

Menurutnya, muzik video berkenaan dihasilkan dengan kos sekitar hampir setengah juta.

“Coming soon lagu terbaru saya Ku Ikhlaskan. 360 darjah dari Dato Seri Vida yang anda kenal. Rakaman mengambil masa 10 malam. Music Video 5 hari. Menelan kos sebanyak RM400,000.

IKLAN

 

“Nantikan 20/3 ini di YouTube: Dsv Entertainment. Jadi yang terawal Subscribe mana tau dapat hadiah dari DSV,” tulisnya pada ruangan kapsyen.