Budak kecil jadikan pampers sebagai tudung buat ramai tergelak, “Macam-macam yer kau ni..”

Budak kecil jadikan pampers sebagai tudung buat ramai tergelak, “Macam-macam yer kau ni..”

Kanak-kanak yang masih kecil selalunya ada saja benda-benda baru yang dilakukan mereka. Sama seperti yang dikongsikan ibu ini tentang gelagat anak perempuannya yang bermain dengan pampers ini.

Gelagatnya yang memakai pampers di kepala menarik perhatian ramai baru-baru ini. Tidak kurang juga yang turut sama terhibur melihat kecomelan kanak-kanak perempuan ini.

@akulala73

#fypppppppp 🤣🤣🤣🤣#foryoupage #budakcerdikpandai #sisterhibur #sekadarhiburan

♬ Happy Laughing – Sound Effect

Di dalam video yang dikongsikan ini, kelihatan kanak-kanak perempuan itu sedang gigih menyarungkan pampers tersebut pada kepalanya. Walaupun ianya kelihatan ketat dan sukar untuk disarungkan, dia masih tetap mencubanya.

Gelagatnya ini turut membuatkan ibunya berdekah melihat ragam anak perempuannya ini. Tidak hanya menyarungkan di kepala, kanak-kanak itu kemudian berdiri di hadapan cermin untuk melihatnya.

budak kecil

Dia juga kelihatan berpuas hati dengan ‘tudung sarung’ yang dipakainya itu dan tersengih-sengih memandang si ibu yang merakamnya.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama terhibur dengan telatah kanak-kanak perempuan ini. Ada juga yang memuji imaginasi kreatif kanak-kanak ini dalam menyarungkan pampers itu di kepala.

“Apa yang kau buat budak comey. Tak larat nak gelak dah tengok…”

pampers

“Comelnya boleh buat anak tudung ni haa.”

tudung

“Haha lawak gelak keras perut. Pandai pulak pi tengok cermin pulak dia.”

komen

“Boleh buat anak tudung bila emergency. Teringat masa kerja kilang dulu.”

tik tok