Budak bawa motor hilang kawalan bikin netizen terhibur, “Hahaha tersedak aku…”

Budak bawa motor hilang kawalan bikin netizen terhibur, “Hahaha tersedak aku…”

Telatah kanak-kanak sangat membuatkan rumah tidak merasa sunyi dengan kelucuan mereka yang tidak mengundang kering gusi ibu bapa melayan karenahnya.

Ada yang banyak bercakap, tak duduk diam dan sebagainya. Pun begitu, telatah seorang kanak-kanak ini pula mencetuskan individu yang berkongsikan turut tercuit hati dengan telatah kanak-kanak tersebut ketika bawa motor.

IMG_20210811_090651

Bagi yang mempunyai motor khusus untuk kanak-kanak ini pasti sangat tahu cara menggunakannya dimana anak mereka sendiri perlu duduk dan menekan pedal motor itu.

Tetapi lain pula yang terjadi disaat kanak-kanak lelaki yang dikongsikan videonya oleh pengguna TikTok atas nama, Siti Norfaizah ini apabila bermain dengan motor khusus untuk kanak-kanak itu yang bawa motor namun hilang kawalan.

Mujurlah kanak-kanak comel ini yang terlanggar kerusinya memakai helmet yang mengurangkan rasa sakitnya.

@j.nzri

hilang kawalan, sebaik helmet pakai😂#vespabaru #vespacute #newbierempitzz #safetyfirst

♬ original sound – Siti norfaizah – Siti norfaizah

Lalu di ruangan komen pula, video yang di memuat naik itu mencetuskan netizen menyertakan pelbagai komen-komen lucu dan individu terbabit juga berkongsikan keadaan kanak-kanak itu yang baik-baik sahaja.

“Seorang kanak-kanak mabuk susu gagal mengawal motosikal yang ditunggang…”

IMG_20210811_090733

“Dilaporkan seorang kanak-kanak telah hilang kawalan semasa mengendalikan motosikal nya dan telah melanggar kerusi makan nya sendiri”

MotorMotor

“Kenapa aku aku terhibur dengan video budak-budak. Aku dah tua ke ni alaaaa”

IMG_20210811_090835