“Bila dijaga degan baik”, ramai seronok tengok Intan Salleh bahagia makan disuap suami

“Bila dijaga degan baik”, ramai seronok tengok Intan Salleh bahagia makan disuap suami

 

Selepas tiga tahun bergelar ibu tunggal kepada dua cahaya mata, Intan Liana Salleh selamat bergelar isteri kepada jejaka yang dikenali sebagai Aizam Yahya pada 21 Disember tahun lalu. Meskipun begitu, kini pasangan sama cantik sama padan itu semakin bahagia dengan kehadiran cahaya mata lelaki mereka pada awal September.

Personaliti media sosial ini juga sering menjadi sorotan ramai di media sosial apatah lagi di TikTok, Intan Salleh memuat naik content comel dia meluangkan masa bersama keluarga tercinta termasuklah suami.

Satu klip video ini pula bagaimanapun membuatkan ramai peminat dan netizen hadir untuk meninggalkan pelbagai reaksi apabila rata-ratanya tumpang gembira melihatkan Intan Salleh kini begitu bahagia dengan suami dan anak-anaknya.

Rakaman video yang menerima 17 ribu tanda suka ini memaparkan Intan Salleh memegang anak lelakinya manakala suami pula menyuap makanan. Ternyata saat gembira pasangan berkenaan membuatkan ramai bahagia dan bersyukur personaliti media sosial ini tersenyum disisi suami.

 

@intanroxssaleh

Indahnya kalau ada yang memahami.. kita lapooo die suap hiks! 🤭

♬ A Thousand Years – Christina Perri

 

‘Indahnya kalau ada yang memahami, kita lapoo dia suap hiks,’ ujar Intan Salleh dan menjengah ke ruangan komen, peminat memberitahu kegembiraan Intan Salleh itu menunjukkan, ‘kita akan bahagia bersama orang yang tepat.’

Alhamdulillah, Tuhan uji sebab Tuhan tau kita mampu…’

Intan Salleh

Alhamdulillah

Happy for you…’

‘Kita akan bahagia bersama orang yang tepat’

Intan Salleh

Klik pautan dibawah untuk ikuti topik menarik lain seperti berikut