“Banyak nye jarum kat kepala you ni…”, Suami membebel tolong cabutkan pin rambut

“Banyak nye jarum kat kepala you ni…”, Suami membebel tolong cabutkan pin rambut

Biasanya selepas majlis kahwin, pasangan pengantin lah antara individu yang paling penat sekali terutamanya terpaksa bersiap pada awal pagi. Sama macam yang dikongsikan pasangan pengantin ini yang mencuri perhatian ramai baru-baru ini.

Lelaki tersebut dilihat membantu isterinya membuka pin hiasan di rambut selepas selesai majlis kahwin. Namun gelagatnya ini mencuit hati ramai apabila dia dilihat sempat membebel sambil membantu si isteri ini.

@tiniedom

Wedding Night 🤵‍♂️👰‍♀️ #fyp #tiktokmalaysia

♬ Buttercup – MixAndMash

Di dalam video yang dikongsikan ini, lelaki itu dilihat membantu si isteri membuka pin hiasan di rambut. Sebagai ratu sehari, pastinya banyak pin rambut yang digunakan untuk memastikan rambut terletak cantik.

Sebaik saja lelaki itu melihat jumlah pin yang begitu banyak digunakan, dia sempat membebel pada si isteri yang pada awalnya mengadu sakit kepala.

pin rambut

Walaupun terkejut dengan jumlah pin rambut yang digunakan, suami tersebut tetap gigih membantu si isteri meleraikan ikatan rambutnya itu.

Meninjau di ruangan komen, gelagat si suami ini turut mencuit hati netizen. Malah ada juga yang berseloroh kebanyakan lelaki selalunya pasti terkejut apabila melihat hiasan yang digunakan isteri selepas majlis kahwin selesai.

“Ingat senang ke nak unboxing.”

suami membebel

“Kenapa aku yang sakit kepala…”

majlis kahwin

“Sweet and comel je…”

komen

“Suami geleng kepala cari pin lain…”

tik tok