Ayah kejut anaknya bangun sahur guna mikrofon, “Bapa dia kelakar!”

Ayah kejut anaknya bangun sahur guna mikrofon, “Bapa dia kelakar!”

Sudah hampir di separuh bulan umat Islam berpuasa, kemeriahannya turut dirasai biarpun dalam suasana sederhana gara-gara penularan Covid-19. Bagi mereka yang berada di kota dan ibu bapa di kampung berlainan negeri, pastinya cukup merindui untuk berbuka dan bersahur bersama.

Namun apakan daya, undang-undang harus dipatuhi. Walau bagaimanapun, baru-baru ini satu video yang memaparkan seorang bapa kejut sahur anaknya telah mencuri perhatian ramai. Manakan tidak, dalam rakaman itu kelihatan bapa tersebut menggunakan mikrofon untuk mengejutkan anaknya itu!

Bukan calang-calang tau cara si bapa ini kejutkan anaknya untuk bangun sahur. Berikut adalah rakaman bapa kejut anaknya bangun sahur guna mikrofon yang dikongsikan oleh seorang pengguna Tiktok:

@adebonbon

yang lain di bangunin pke suara, papa pake mic ✅✅ #fyp #fypsounds #foryourpage #beranda #sahur2021 #foryoupage #papa #dalimunthe #banguninsahur #sahur

♬ Home – Edith Whiskers

Adoi, sempoi habislah pak cik ini! Kalau dah pakai mikrofon sebegitu sekali masih tak bangun memang tak tahulah nak cakap apa lagi. Apa-apa pun perkongsian bapa kejut anaknya bangun sahur guna mikrofon ini telah meraih lebih 7.2 juta tontonan. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan telatah si bapa ini dan meninggalkan reaksi mereka itu di ruangan komen.