Aina Abdul terjatuh dari pentas,’terima kasih penari sambut Aina dengan cepat’

Aina Abdul terjatuh dari pentas,’terima kasih penari sambut Aina dengan cepat’
Penyanyi Aina Abdul akui berasa lucu apabila teringatkan insiden jatuh pentas ketika membuat persembahan di Magic of The Night, Sungai Melaka di Melaka malam, semalam.
Pun begitu, Aina memberitahu dia bersyukur kerana penarinya bertindak pantas menyelamatkannya sebelum terus terjatuh lagi.
“Alhamdulillah berjalan lancar semalam di hari pertama Magic of The Night, Sungai Melaka. Walaupun pengalaman jatuh di atas pentas itu bukan satu hal yang boleh dibanggakan tetapi itu satu perkara yang buat Aina tergelak setiap kali memikirkannya. Bukan ketawa malu.
“Terima kasih penari-penari sambut Aina segera! Kalau tak memang Aina teruskan menyanyi dengan duduk saja atau berkaki ayam,” katanya.
Penyanyi yang popular dengan lagu Sumpah itu berkongsi pengalaman berkenaan di akaun Instagram miliknya.
Menerusi hantaran itu dia turut memuat naik video saat dia dilihat terpelecok ketika menuruni tangga di hadapan pentas yang kemudian sempat disambut penari dihadapannya.
Dalam hantaran yang sama juga Aina turut berkongsi fotonya yang manis berbusana songket kuning ketika persembahan itu.
Aina dalam kapsyen itu juga turut berbangga dengan semua yang telah menjayakan konsert itu termasuk mempersiapkan dirinya pada malam berkenaan.
“Saya bangga pada semua yang menyiapkan persalinan dari hujung kepala hingga hujung kaki..makeup Aina..hijab Aina..so so proud..and yes this is my first attempt on wearing traditional inspired outfit..,” tulisnya lagi.
Difahamkan Aina bakal mengadakan persembahan di acara yang sama pada malam ini.