6 bulan tak stream permainan online, Jue Aziz menangis tersedu-sedan, kenapa tu?

6 bulan tak stream permainan online, Jue Aziz menangis tersedu-sedan, kenapa tu?

Pelakon Jue Aziz telah mencuri perhatian peminat apabila dia tiba-tiba sahaja menangis tersedu-sedan ketika muncul semula secara ‘live’ setelah sekian menyepi dalam sesi ‘streaming’ permainan atas talian di Facebook, baru-baru ini.

Jelas Jue, dia merasa terharu dengan sokongan dan ingatan yang diberikan peminat serta pengikutnya selama bergelar seorang ‘streamer’ permainan online itu.

Dia turut memohon maaf kepada pengikut dan peminat kerana sudah lama tidak muncul selama hampir enam bulan menyepi.

“Korang jangan risau tau, saya masih ada saya masih Jue Aziz, masih orang yang sama. Terima kasih semua followers, tak sangka ramai yang support. Terima kasih, minta maaf sangat lama tak muncul..” katanya sambil menangis tersedu-sedan.

Jue AzizSumber : Instagram JueZ Gaming  

Bersiaran langsung selama lebih kurang lima jam dalam Facebook khasnya JueZ Gaming, pelakon jelita ini turut mengimbas semula kenangan sepanjang berkecimpung dalam permainan dalam talian itu.

Meninjau ruangan komen Instagram pelakon itu, ramai peminat tampil meluahkan perasaan bimbang apabila melihatkan Jue menangis sedemikian rupa.

 

 
 

Sekadar info, Jue Aziz atau nama sebenarnya Zuliana Binti Abdul Aziz merupakan anak kelahiran Ampang, Selangor dan mula dikenali setelah menyertai sebuah program realiti TV.

Antara filem dan drama lakonannya adalah seperti Hantu Bonceng, Suami Aku Ustaz, Manjalara, Lagenda Budak Setan The Series dan Kasih Dari Langit.