Trailer penunggang agama 2 curi perhatian, “uih cam lagi best!”

Trailer penunggang agama 2 curi perhatian, “uih cam lagi best!”

Filem Penunggang Agama yang pertama sudah pun ditayangkan sekitar Mac dan telah mendapat sambutan hangat dari penonton. Sebuah filem arahan Syafiq Yusof, nampaknya filem kedua dengan judul sama ini bakal menemui penonton tidak lama lagi.

Penunggang Agama 2 dibintangi oleh Zul Ariffin, Tony Eusoff, Azira Shafinaz, Nasir Bilal Khan dan ramai lagi. Trailer Penunggang Agama 2 ini telah dimuat naik oleh pelakon utamanya di Instagram Zul Ariffin. Berikut adalah perkongsiannya itu:

Wow, nampaknya trailer Penunggang Agama 2 ini lebih menarik dan dengan jalan cerita yang menjadi tanda tanya ramai. Difahamkan filem ini akan ditayangkan bermula 19 Oktober Astro First 480. Perkongsian trailer Penunggu Agama 2 ini telah meraih lebih 56 ribu tontonan dan 8 ribu likes.

Rata-rata warganet begitu teruja untuk menyaksikan filem ini dan meninggalkan reaksi mereka di ruangan komen seperti berikut:

“Cepat betul no.2 dah keluar. Selalu setahun 2. Tak sabar”

Trailer Penunggang Agama 2 4

“Wooo for the first time saya suka filem genre mistik Malaysia. Macam ni la.. Takda jerit2 jampi lebih dekat dengan realiti..Terbaik”

Trailer Penunggang Agama 2 3

“Wau..Tak sabar nak tengok. Lakonan yang mantap..Terus success inysaAllah”

Trailer Penunggang Agama 2 2

“Wowwww awesome la guys!!Tak sangka citer nie sangat2 menakutkan dan nak gugur jantung I tengok. Sangat2 padu! Bring it on!!”

Trailer Penunggang Agama 2 1

COMMENTS