Tiba-tiba terjun, gelagat si comel selamba berenang raih perhatian ramai

Tiba-tiba terjun, gelagat si comel selamba berenang raih perhatian ramai

Terkejut seorang individu di aplikasi, TikTok apabila sempat merakam gelagat seekor kucing yang sangat pandai berenang.

Perkongsiannya di ruangan tersebut bagaimanapun mengundang perhatian ramai terhadap si comel yang pandai berenang itu kerana turut sama tercuit hati selepas menonton gelagat si comel ini yang agak rare.

Buat yang suka kucing pasti tahu kesukaran memandikan kucing bagi membersihkannya selepas bermain atau sebagainya tetapi melihatkan bagaimana bijaknya si comel ini berenang turut mencuri tumpuan warganet dengan lebih 2.2 juta mata menonton.

Kucing

Tidak hanya itu, ada juga yang beranggapan mungkin si comel ini ‘rosak’ memandangkan jarang melihat hal itu terjadi.

Dalam rakaman yang dimuat naik ini, seorang individu terkejut selepas secara tiba-tiba seekor kucing yang dilihat berada dalam sampan ini mula terjun dan tidak semena-mena terus berenang ke tepi.

@nurhannahazura8Org nk ajak jalan2 pun tknk… 😂 😂

♬ original sound – Tokyo revengers🏴 – Hannah Zura

 

Video yang dimuat naik berserta kapsyen yang ditulis, “orang nak ajak jalan-jalan pun tak nak,” mencetuskan gelak tawa buat warganet apabila gelagat comel si bulus itu turut ditinggalkan ribuan tanda suka.

“Kucing ni tengok content oyen berenang…”

Kucing

“Kucing lebih pandai…”

Kucing

“Eee dia pandai…”

IMG_20211226_185552IMG_20211226_185601

Dalam pada itu, individu terbabit turut berkongsikan wajah si bulus viral tersebut yang pandai berenang dalam satu perkongsian lain.

@nurhannahazura8Nilah budaknya yg buat terjun tiruk kelmarin… Baik budaknya… Selalu jadi mangsa buli adik gigirl dia si Kutty

♬ original sound – Toki